Herkese merhabalar ;
2023 Yılında başımdan geçen bir olayı kısa ve öz şekilde sizlerle paylaşmak istiyorum. Forum üzerinden benim telefon numaramı ismimi bulan bir dolaandırıcı bir gece beni aradı. Bana illegal reklam açmam için tehtit etti ardından küfür söyledi bende ona küfür söyledikten sonra bekle sen göreceksin deyip telefonu kapattı. Ertesi günde babam, annemi arayıp küfürler edip para istedi. Ardından polise gittim tam ifade verecekken aradı polisler huzurundada söylediklerini kayda aldık ve savcılığada suç duyurusunda bulunduk.
Aradan onca süre geçtikten sonra geçen ay savcı beni çağırmıştı. Telefon numarası Suriyeli birinin üzerine kayıtlıydı ama o numaranın takıldığı telefonu bulmuşlar ve iki tane numarayla eşleşmiş. Ses kayıtlarını dinledim ama aradan çok süre geçtiği için emin olmadım. Sonra bende araştırmaya başladım. Sosyal medya hesaplarında bir videosu gördüm. Polisler çok genç birinin aradığını ve annemi öldürdüm evime gelin evi yakacam diye çığlık atarak ağlayan ergen birinin sesi olduğunu söylemişlerdi. Videodaki çocukta 19 yaşlarında.
Asıl bomba bu olayların yaşandığı gece beni arayıp illegal reklam nasıl açılır söylemezsen seni aileni aramaya devam edeceğiz dedi ben söylemeyeceğim dedikten sonra SMM panel hakkında bilgin varmı vs diyede sormuştu. Bende sorduklarına cevap vermedim kapattım telefonu sonra bu beni daha aramadı. Ama sosyal medya hesabına giriyorum 2 kişiyi takip ediyor ikisininde takipçisi 190 k - 180 k şeklinde. İfade verirken kelimeleri yutuyor takılıyor ve zorlanarak okuyor gibiydi. Haricide dikkatimi platform ile ilgili R10 ile demiyorda AR10 şeklinde telafuz ediyordu. Hani çoğu şeyi düşünüyorum tekrar ifade vermeyede gitmek istiyorumda tam emin olamıyorum.
Siz olsanız ne yapardınız sizce gerçekten biz bu köpek soyunu bulduk mu ?