Merhabalar,
İsteğinizi çok net anladım. "Birlikte kod yazma" prensibi, özellikle CSS gibi görsel hiyerarşinin ve hizalamaların hassas olduğu işlerde en verimli çalışma yöntemidir. Kodun arkasında neyin neden yapıldığını bilmek, projenin sürdürülebilirliği açısından çok değerlidir.
BHAINDUSTRY olarak, bu "Pair Programming" (Eşli Programlama) disiplinine ve çalışma tarzına tamamen uyumum. Sizinle ekran paylaşımı veya canlı düzenleme ortamları (VS Code Live Share, Remote Desktop vb.) üzerinden eş zamanlı olarak çalışabiliriz.

Çalışma Disiplinimiz:

• Canlı Müdahale: CSS düzenlemelerini yaparken, değişikliğin tarayıcı üzerindeki etkisini anlık olarak Inspect Element (Öğe Denetle) üzerinden sizinle test ederek onayınızla uygulayacağız.
  • Hizalama & Düzen: Bootstrap veya Tailwind gibi mevcut yapıları bozmadan, flex, grid veya positioning kullanarak en temiz hizalamayı birlikte kurgulayacağız.
  • Vakit Yönetimi: Vaktinize ve işin profesyonel disiplinine saygı duyuyoruz. Belirleyeceğimiz saat dilimlerinde tam odaklı çalışarak, süreci gereksiz uzatmadan hızlıca tamamlarız.
Eş zamanlı çalışmaya müsaidim. Projenin mevcut yapısını, kullandığınız CSS framework'ünü ve üzerinde çalışmamız gereken CSS/Layout sorunlarını görüşmek adına PM üzerinden iletişime geçiyorum.
Müsait olduğunuz bir zaman dilimini belirtirseniz, CSS ve hizalama düzenlemelerine hemen başlayabiliriz.

WHATSAPP