hocam hikayesi çok garip

codecanyondan script alındı, domaıne eklendi hazır demo paketler ve girişler olduğunu fark ettik (sadece google search console ve 2 blog yazısı paylaştım (hiç editleme düzenleme yapmadan

domaini paylaşamam ama domain 5 harfti sluglar da 3 harften başlıyordu galiba aylar sonra bir illegalci fark etti ve biri fark edince hepsi fark ediyor.
Başta saldırı sandım sonra twitterlarda domainimiz deli gibi paylaşıldgını 1 yıl dolmadan domaın da 15i kendi kendine geçmişti
belli domainleri engellesek te adamlar sürekli yeni domainler ekliyordu, belli kelimeleri engellesekte adamlar açığıbuluyordu örn b3t veya b-t gibi sonra B ile başlayanalrı engelledik ama hepsinde işe yaramıyordu.
üşenmeyip tüm firmaları araştırıp hepsinin adını yazmıştım engelleme filtresine ama adamlar daki azim bende yoktu

i yerine 1 e yerine 3 vs kullanıyorlardı

ama finalde BTK engeline takıldı. ve yoruldum btk başvuurusu yapsam kaldırabilirdik engeli ama birdaha olursa bu sefer zan altında kalmaktan korkup pes ettik. öğrendiğim son bilgiye göre cutly gibi birçok kısaltma serviside btk engeline takılmış.
(abonelikleri 100 tl den başlatıp aylık 2k da yapsak adamlar alıyordu

hesabı kapatınca itiraz da etmeyip birdaha alıyorlardı hem vicdanımıza sığmadı hem galiba asıl mesele buydu yazınca fark ettim KORKTUK projeden vazgeçtik
Çok komik ve enteresanmış hocam. Peki merak ettiğim şu sizinki o zaman yayıncı reklamveren sistemi yerine kar paylaşmayan basit bir link kısaltma sitesi miydi?
Abonelik olduğuna göre ilk kez duyuyorum o yüzden.
Ai desteği kullanmakta fayda var. Her linke ucuz modelle ai modeli tanımlanırsa muhtemelen bu sorun çözülür gibi.