Detaylı ve uzun cevabınız, ve tabii ki zahmetleriniz için teşekkür ederim. Mail'de antivirüs desteği varmış, ben zaten demo'nuzu çok incelemedim, direkt web sitenizden ve bu konunuzdan okuyarak yazmıştım, antivirüs işi tamamdır.
Eski php sürümleri içinse; valla bir şeye ne kadar çok dış etmen katarsanız arıza çıkarması, çalışmaması veya yarı yolda sizi bırakması o kadar olağandır

Docker kur, docker'dan php ekle, eklenti için docker'dan terminal açarak kur, ay ay ay, çok karıştı işler

Madem "bir kaç gün içerisinde bu özelliği tüm müşterilerimizde açalım" yazdınız, o zaman Panelica'nın da tüm php sürümlerini native olarak desteklemesini bekleyeyim, ne olur beni de anlayışla karşılayın; Ben hosting firması değilim, hosting işi yapmıyorum, sadece kendi yaptığım web sitelerini host ettiğim bir VDS'im var, onda da panel ile uğraşmak, bir şeyler kurmak için cebelleşmek çok işime gelmiyor. 30 yıldır web tasarımı yapıyorum, 10 yıldan fazladır SEO hizmetleri veriyorum, neredeyse 20 yıldır da Plesk kullanıyorum, artık Plesk'in ıncığı bıncığı her noktasını öğrendim gibi. Lisans paralarından bunalıp arada CyberPanel, ISPConfig, VestaCP, daha adını hatırlayamadığım bir sürü kontrol panel denedim, kurdum, test ettim, ama yine eski gözağrım Plesk'e döndüm

Bu konunuzu takip ediyor olacağım, her güncellemenizi okuyacağım. İnşallah bir gün Panelica'ya geçerim
asıl biz teşekkür ederiz; böyle güzel sorular gelmesi bizi dahada sevindiriyor,
şu cümleniz çok yerinde.
Alıntı
bir şeye ne kadar çok dış etmen katarsanız arıza çıkarması, çalışmaması veya yarı yolda sizi bırakması o kadar olağandır
bunun çilesini çekmiyor değiliz, plesk/cpanel alışkanlığı olan müşterilermiz var, genelde alışkanlıklarından dolayı sorunlar yaşıyoruz, fakat sorunlara hızlı çözüm üretip patch yayınlıyoruz.
zamanla daha muhteşem bir hale geleceğine inanıyoruz, şuana kadar geri bildirimlerin geneli çok güzel,
CWP'den geçen bir müşterimiz modern bir yapıya alışmak çok zor yıllardır terminalden yaptığım her şeyi panelden yapmak çok kolay fakat öğrenmekte gerekiyor dedi

dış kaynak eklemek bir yeri güzel yaparken başka bir yeri kırmaması için tam bağımlılık kontrolü her zaman yapıyoruz, her ne kadar bunu gözetsek bile son kullanıcıda sorunlar olabiliyor yine de en aza indirmeye çalışıyoruz, sizin gibi tecrübeli kişilerin radarına girebilmek dahi bizim için paha biçilmez bir durum.
tekrar teşekkür ederim detaylı yorumunuz için, bir gün birlikte olmak dileğiyle keyifli forumlar dilerim.