Merdivencioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesaplayicim.com sitemi açalı bir süre oldu. Fakat eskisi gibi geliştirmekten zevk almıyorum. Sebebi ise çok fazla genel şeyler ekledim ve artık baydı. İçerik üretemiyorum aklıma da hesaplama araçları gelmiyor hiç. Bu sitenin mantığını değiştirsem? Mesela insanların girip kendi hesaplama araçlarını sürükle bırak şeklinde yapıp kaydedebildikleri bir platforma çevirsem sizce güzel olur mu? Hem içerik kendi büyür hem insanlar gelir çünkü artık çok sıkıldım!
Hocam google adsense ile reklam geliri kazanmaya calısın.
bence eklenmesi gereken seyler:
footerdan önce aracın neden nasıl kullanılmasıını gerektigi bir yazı kısmı ekleyin ve sss kısmı ekleyin hem seo hemde geo icin iyi olur.
özel kısmına burclar koymussunuz bir sürü burc hesaplama var normal yükselen vs vs ona özel kategori yaparsanız net 4 5 tane daha eklersiniz.
Ana sayfada Hesaplayıcım nedir? gibi bir sey altına acıklama solda görsel sonra.
Ne ise yarar acıklama sagda görsel
sonra neden biz solda görsel seklinde daha uzun bir ana sayfa eklemeniz site acısından cok iyi olur.

isterseniz bide preload ekliyebilirisiniz.

sitenizde bu degisiklikleri yapın adsense ile 3 5 bir seyler kazanın zaten devamı gelicektir.