BHAINDUSTRY olarak; paylaştığınız referanslardaki o akıcı animasyonlara, modern UI/UX yapısına ve özellikle "her şeyin admin panelden değiştirilebilir olması" disiplinine son derece hakimiz. Sizi "yazılımcıya bağımlı" bırakmayacak, metinleri, resimleri, dilleri ve hatta menü yapısını saniyeler içinde güncelleyebileceğiniz Next.js + Headless Admin Panel mimarisiyle projenizi geliştirebiliriz.
🛠️ BHAINDUSTRY Yönetim Mimarisi
"WP istemiyorum" dediğiniz için, sektörün profesyonel çözümü olan Headless CMS yapısını kullanıyoruz:
Frontend (Ziyaretçinin Gördüğü): Next.js 14+ ile kodlanmış, inanılmaz hızlı (Lighthouse skoru 100/100), animasyonlu ve tam mobil uyumlu yapı.
Yönetim Paneli (Sizin Gördüğünüz): Strapi veya Payload CMS gibi profesyonel, şık ve WP'den çok daha hızlı/güvenli bir admin paneli kuruyoruz.
3 Dilli Destek: Panelde "İçerik Ekle" dediğinizde dil sekmeleri açılır (TR / EN / DE). İçeriği girer, "Kaydet"e basarsınız, siteye anında yansır.
Tam Yönetim: Landing page üzerindeki her bir paragraf, buton linki, arka plan görseli ve hatta bölümlerin yerleşimi dahi admin paneldeki sürükle-bırak veya form alanlarından değiştirilebilir.
🚀 Neden WP Değil, Bu Mimari?
Hız: WP gibi veritabanı sorgularında boğulmaz. Next.js ile sayfalar statik üretildiği için milisaniyeler içinde açılır (SEO için kritik).
Güvenlik: Eklenti açığı, SQL injection veya güncelleme derdi yok. Admin paneliniz izole bir sistemde çalışır.
Ölçeklenebilirlik: İleride sadece landing page değil, sistemi bir SaaS platformuna veya çok dilli bir kurumsal siteye dönüştürmek isterseniz altyapı buna %100 hazırdır.
WHATSAPP