Bir alışveriş yapacağım foruma bakıyorum yazmışlar güzel güzel şeyler tamam diyorum hadi bizde başlayalım para ödenene kadar sorun yok para alındıktan 1 2 hafta sonra üstad bizim iş ne oldu ? yapacağım yaptım atacağım attım. en son dayanamayıp yazıyorsun kes kardeşim 3 beş kuruşunu da tatsızlık olmadan konu açılmadan iade et şimdi burada cidden işini yapana da güven kalmıyor. bu tarz insanlar yüzünden boşa geçen zamanda cabası paranın peşinden koşman ayrı rezillik olumlu yazanlara aldandık aldık almaz olaydık. dedirtmeyin !! insana be kardeşim. yani ticaret yada ihtiyaç halinde çok çok düşünmek lazım
Ben çok denk geldim çok güzel yorumlar yapan kişilerin ticaretine bakıyorum yorum yaptıgı adamla bir ticareti bile olmamış karşı tarafında çoğu kişi arkadaşlar karşılıklı hadi güzel yorumlar yapında müşteri gelsin mantıgı oluyor burada... Tabi bu herkes için geçerli değil.. Artık yorumlara aldanmıyorum ben ticaret puanına bakıyorum sadece ve gerçekten alacaksam yorum yapanların ticaretine bakıyorum yorum yaptıkları kişiyle ticaret yapmışlarmı