Ne kadar DÜZ Bir Mantık, Ne kadar CAHİLCE bir bakış. Google bize ziyretçi göndermişmiş, biz ona borçluymuşmuşuz, bizden para istese haklıymışmış, cart curt. (Bu üslubumun sebebi senin konuya olan cahil ve sığğ yaklaşımın.)
Google babasının hayrına mı bizi listeliyor yıllardır! Google'ı şuan dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri yapan şey WEB SİTESİNE İÇERİK ÜRETEN KİŞİLER! BİZ 1 KAZANDIĞIMIZDA O 3 kazandı 20 küsür sene boyunca! Google'ın arama motorundan başka hangi hizmeti vardı 15 yıl önce, bir araştır bak bakayım...
Şimdi de kalkmış diyor ki siz içeriğinizi yazın benim size ihtiyacım kalmadı, işinize gelirse! Bu onun sonu olur, sende onun yapay zekasından birşey ararken 1 sene önce ki veya eksik bilgiye ulaşırsın!
Ayrıca benim kredi sitem var. Ben google'dan içerik vs almıyorum. İçeriklerimi kendim gözümün nuru ile üretiyorum sabah akşam bankaların sitelerindeyim! KArşılaştırma vs yapıyorum, eklenti kodluyorum vs vs. Veya sektörünü diyemeyeceğim bir başka sitemin içeriğine 1 günümü veriyorum. Bizim gibi kaliteli ve değer katan içerikler üreten insanların emeğine konamaz! Gerekirse google botu engellerim. Senin gibi adamlarda benim içeriğimi çalan google'dan okuyamaz. Herkes senin düşündüğün gibi kopyala yapıştır içerik üretmiyor! Ayrıca şuanda sen kopyala yapıştır bir içerik sahibi bile olsaydın bu boş konuşmayı yapmazdın.
Son araştırma raporları Google'ın arama sonuçlarında ki yapay zekasının ters teptiği yönünde. Araştırma yapmadan okuyucuya bilgi sunması, yanlış sonuçları doğru gibi gösteriyor. sorunlara yol açıyor. Bir çok üretici yapay zekaya makale yazdırınca, Google yapay zekası da bunları tarayarak sonraki kullanıcılara sunuyor. Araştırma yapmayan okuyucu yanlış bilgiye ulaşıyor. Sonuçta oraya büyük bir bilgi kirliliği çıkıyor.
Son verilere göre "Google'ın yapay zeka destekli arama sonuçları kullanıcıların tepkisini çekmeye başladı. Hatalı bilgiler ve trafik kaybı tartışmaları büyürken Bing ve DuckDuckGo gibi rakipler yükselişe geçti."
https://www.donanimhaber.com/google-...eliste--206149 . Bakalım Google inatla bu işleme devam mı edecek? Geri adım mı atacak yoksa yenib ri stratejimi geliştirecek