Hocam konu dışı olabilir o yüzden şimdiden özür dilerim. Şahsi düşüncemi yazmak istiyorum.
Ne tür bir yazılıma ihtiyaç duyuluyor ona değinmek istiyorum.

Öncelikle; daha önce hiç denenmemiş ve herkesin ilk başta dikkatini çekecek bir yazılım yazmanız gerekiyor. Sürekli aynı yazılımlar, aynı şeyler üzerinde ilerleyip duruyor herkes.

Yıllar önce ve şuan bile halen "Forum" yazılımları deniliyordu. Ve sonra sosyal medya yazılımları çıktı. Bunlar yapıldı bitti yani geçti o tren. Örnek: şuan Facebook, Instagram, Twitter benzeri bir site yapılsa kime ne faydası olacak?

Ben size farklı bir örnek sunmak istiyorum:
Tüm herkesin kullanacağı ve niş olacak, sosyal medya Yönetim sistemi (belki yapılmıştır) inanın araştırma yapmadım. Ama bu benim aklıma yatıyor.

Bir sürü sosyal medya hesaplarımız var, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter vs vs bunları yönetmek derken. (Bir ai yardım aracı) olacak, mesala şuan şu saatte şu hesapta neyi paylaşsam diyeceksiniz. Onu paylaşacak.

İleri ki tarihte veya sonra paylaşım seçeneği olacak. Tüm her şeyi oradan yöneteceksiniz. Hatta Instagramda 10 hesabınız varsa onu da oradan yöneteceksiniz.

İnsanlar tek bir yerden her şeyi kullanmayı sever.
Ben öyle düşünüyorum.