Benzer bir durumu 5 yıl önce yaşadım, eski sevgilisi değilde sevgiliyken iş yerinden birisi ilgi gösteriyor tanışma teklifinde bulunuyor. Sevgilimde red ediyor sevgilisi olduğunu söyleyerek. Elemanda takıntı yapıyor, beni buluyor. 5 kişi beni bi yerde kıstırıp öldüresiye dövme planın yapıyor. Kıstırıyorlarda beni, ben durumu bilmeden olay anında tam linçe uğrayacakken polis denk geliyor ve konu dağılıyor. Sonradan tehdit vs derken. Karakola gidip şikayetçi oluyorum. Karakoldan bişe çıkmayınca arkadaşlarım üzerinden 5 6 kişi ya döver yada dayak yeriz sıkıntı yok ana fikriyle bu sefer elemanları biz kıstırıyoruz kalabalıkken(tekken yakalamak gibi bi kahpeliği özellikle yapmıyoruz.) Benim ekipteki sağlam elemanlar sağolsun öyle bi dövüyoruz ki hastanelik ve karakolluk oluyoruz. Tabi tekrar karakol süreci şikayetler vs. konu büyüyor. Hastanedeki elemanları gözlüyoruz yusuf yusuf bi süreç. Elemanlar kendine geliyor şikayetçi vs oluyorlar. Süreç bu noktadayken ailem öğreniyor durumu ve nufuslu bi tanıdığım araya girip orta yolu bulup şikayetleri geri çekiyorlar. Süreçte burda kapanıyor. Allah yardımcın olsun kardeşim zor bir süreç. Şimdi çoluklu çocuklu olmasak geleyim allah ne verdiyse dalalım diyeceğimde sorumluluklarım var.
Valla senin olay daha büyükmüş hocam sanada çok geçmiş olsun.
Düşünmen yeter çok teşekkür ederim