Konu 3 bilezik değilki hocam, 1 bilezik alacak destek olacak birinin olmaması.
Çok teşekkür ederim, başka teselli edecek sözler yok zaten hocam mecburen böyle düşünüyorum ama pek teseri olmuyor.
keşke 2.5M isteselerdi daha az üzücü olurdu en azından gücümü fazlasıyla aşıyor derdim
2,5 milyon TL demişim ama hocam, yemin ederim ailemden bugüne kadar 1 TL maddi destek almadım. Bazı şeyler vardır, anlatması bile ağır gelir. Ailemin durumu olsa elbette bana yardımcı olurlardı, bundan hiçbir şüphem yok. Ancak Türkiye'de birçok genç gibi ben de kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım. 20 yaşındayım. Bir dönem günde iki işte çalışıyor, sabah başlayıp geceye kadar koşturuyordum. Şu an kendi işimi yapıyorum. R10da da hobi olarak domain ve benzeri işlerle ilgileniyorum; hem vakit geçiriyorum hem de kendimi geliştiriyorum. Hayalimdeki arabayı aldım. Bazen kapının önüne çıkıp bakıyorum, "Bu gerçekten benim mi?" diye kendi kendime soruyorum. İnşallah evimi de alacağım, onun da çok uzak olmadığını düşünüyorum. Ama şunu net gördüm ki ticarete atılmadan, risk almadan ve mücadele etmeden bazı hedeflere ulaşmak gerçekten zor. Ben de önce sermayemi topladım, sonra adım attım. Aileme de ben bakıyorum baba anne kardeşlerim hepsine totalde 6 kişi , aynı zamanda kendi geleceğimi de kendim inşa ediyorum. Çünkü biliyorum ki ben yapmazsam, benim yerime kimse yapmayacak. Beni kardeşin olarak da görebilirsin, forumdan bir arkadaşın ya da bir şeyler yaşamış bir abin olarak da. Nasıl görmek istersen öyle gör. Ama sana tek söyleyeceğim şey şu: Pes etme. Yol bazen çok yorucu oluyor, bazen herkes senden vazgeçmiş gibi hissediyorsun ama devam ettiğin sürece ihtimal hep var. Bugün hayal gibi gelen şeyler, yarın dönüp baktığında hayatının bir parçası olabiliyor.