Elimde şu an bir miktar para var ve bu paralar ile motor almak istiyorum. Ekstra yazın da çalışacağım ve paraya bir miktar daha eklerim evden de az destek alırım diyorum. Toplam en fazla 100k fiyata sizce 2. el ne model 125cc motor alabilirim. Bende şu şu var öneririm veya önermem şunları kullandım şöyle tavsiye veririm veya ben ilgiliyim bu alana sana önerim şunlar şunlar dediğiniz tüm bilgilere talibim. Şu an ara sıra 100cc kullanıyorum zaten, üniversite için 125cc alacağım. Çok büyük motor olmaması gerekiyor. Kendimle orantılı daha orta ölçekli bir motor istiyorum motorun üstünde lego oyuncak gibi durmayayım 100K bütçe anca çıkar sigortası vs derken birde az bakım yaptırırım ilerleyen zamanlarda ona da para ayırmam gerekecek ondan bütçeyi böyle tutuyorum. Çok teknik anlamda anlamam motordan o yüzden arıza çıkarma potansiyeli de önemli. İlla çıkarır ama göz önünde bulundururum bunu da. Sakarya-Kocaeli, Sakarya-Bursa yılda düzenli olarak bu motorla bu şehirler arası seyahat de gerçekleştirmeyi planlıyorum. Öneri ve tavsiyelere açığım.