Uzun süredir farklı ölçeklerde birçok yazılım projesi, sunucu altyapısı, hosting ve cloud hizmetiyle çalışma fırsatım oldu. Bu süreçte şunu çok net gördüm: Bir projeyi ayakta tutan şey sadece yazılım tarafındaki emek değil, arkasındaki sağlam altyapı ve gerektiğinde ulaşabildiğiniz gerçek teknik destektir.
Özellikle ciddi projeler barındırıyorsanız; hız, erişilebilirlik, güvenlik, yedekleme ve destek süreçleri lüks değil, doğrudan işin devamlılığı için kritik ihtiyaçlar haline geliyor.
Bu noktada VDS Hosting ile yaşadığımız süreç gerçekten benim için ayrıca değerli oldu. İhtiyaç duyduğumuz anlarda destek alabildik, teknik tarafta çözüm odaklı ve sahiplenen bir yaklaşım gördük. Sadece bilet açıldı, cevap verildi seviyesinde değil; gerçekten problemi anlayan, süreci takip eden ve çözüm üretmeye çalışan bir ekip yaklaşımı vardı.
Özellikle Batuhan Beye ilgisi, desteği ve profesyonel yaklaşımı için ayrıca teşekkür etmek isterim. Gece gündüz demeden destek alabilmek, hele ki arka planda ciddi projeler yürütüyorsanız, büyük bir güven veriyor.
@VDSHOSTİNG;
Merhabalar,
Değerli yorumunuz ve kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.
Bir projeyi sadece sunucu tarafında barındırmanın ötesine geçip, o projenin işleyişini ve hedeflerini anlayarak süreçlere dahil olabilmek, bizim VDS Hosting olarak en çok önemsediğimiz yaklaşımımızdır. Teknik altyapı bir projenin temeliyse, sunulan çözüm odaklı desteğin de o projeyi başarıya taşıyan güven bağı olduğunun bilincindeyiz.
Sizler gibi işini ciddiyetle yapan profesyonellerin projelerine katkı sağlayabiliyor olmak, bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bize duyduğunuz güven için tekrar teşekkür eder, projelerinizde başarılarınızın artarak devam etmesini dileriz.
İş birliğimizin uzun yıllar aynı kaliteyle sürmesi dileğiyle.
--
Saygılarımızla,
İyi çalışmalar dilerim.
VDS HOSTİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
info@vdshosting.com
www.vdshosting.com
+90 (850) 309 02 69