VisionsMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sistemi atlatmaktan kapandıysa eğer sizin cihazda sorun vardır sizin telefonunuzu yasaklı lşsteye koymuş onun kalkması gerekiyor bekleyerek kalkıyor ama o zamana kadar da başka bir cihazdan yapın. Benim de 5 6 hesabım kapandı kullandığım maillere baktım 3 4 sene önce açılan kullanılmayan hesaplar bile kapanmış hesap kalmadı artık elimde
Hocam yeni bir tane diğer telefonumdan açayım o zaman bu akşam bakalım ne olacak. Fakat işin ilginci anyı cihazda başka 2 hesabım var onlarda kapanma yok yani cihaz banı olsa onları da etkilerdi diye düşünüyorum.

chn_ozn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani instagram da bu kadar yogun olarak ne iş yapıyorsunuz. ticaretile ilgili şikayet mi yediniz, siz yeni hesap açtıkca bunu tekrar deneyeceğinizi düşünen başkası da bu durumu takip edip planlı olarak şikayet ediyor olabilir mi
Hocam sorunlu müşterim yok denilecek kadar az yani bu bir kişinin şikayeti ile olacak bir şey de değil zaten birisi bu kadar hızlı bulup kapattıramazda yani o ihtimal yok.

keserjcx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tiktok dan verin
Evet bu akşam tiktok açmayı düşünüyorum ama hiç kullanmadım direkt birkaç post girip reklam çıkabilir miym? Reklam bütçeleri instgram gibi mi?