DrYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya kapsamlı görünüyor açıkçası indirip gmail creator için bir şeyler deneyeceğim.
Benimle birlikte denemek isteyen arkadaşlar varsa yazadabilirler.
Çok iş görecektir.

hocam en son 3-4 ay önce çalışıyordu, artık QR code çok çıkmaya başlayınca bıraktık Gmail üretimini de, Gmail modülleri ile ilgilenmeyi de, örnek olsun diye bıraktık yazılımın içinde, kullanıcılar Gmail ya da başka yerler hesap oluşturma modülü yazmak istediğinde "Account Creator" örneği olsun diye, şu anda yine QR çıkıyorsa pek bir anlamı yok, ama QR çıkmıyorsa ve gmail modülleri şu anda çalışmıyorsa Google bazı güncellemeler yapmıştır tasarımında, nerede takılıyor bakın, oradaki ilgili selektörleri değiştirerek çok basit şekilde çalışır hale getirebilirsiniz.

QR çıkıyorsa da QR şöyle bir senaryo ile atlatılablir: gözlemlerimize göre bir tane Gmail hesabı açık ise tarayıcı da, başka bir Gmail hesabı ekleme adımından yeni hesap oluşturmaya kalktığınızda QR çıkmıyor. Başlangıç için 100 tane açılmış Gmail hesabı kullanın, bu 100 Gmail hesabına login olsun oturumlar, sonra "Başka hesap ekle" adımından Gmail oluşturma sürecine başlasın ve böyle 100 tane daha hesap oluşturun, daha sonra 2. turda da ilk 100 hesabı değil, son açılan 100 hesabı kullanın login olmak için.

Böyle bir döngü ile açılabilir sanırım, bakın modüllere, hangi noktada takılıyor yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

2FA ve SMS aktivasyon modülleri falan çalışıyor, zaten 2FA ve SMS aktivasyon eklentileri mission ve navigator modüllerinden bağımsız birer extension.

mehmetemin72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben cap solver eklemek için bayağı uğraştım. outlook için kullanacağım. ama bir türlü olmadı. ilk açılışta eklentiyi yukletemedim.
Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz hocam.