Mr_information adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bir noktada maalesef haklı gerekçeler var.

Claude design kullanıyorsunuz karşıdaki hedef sitenin daha iyisini size sunuyor.
Claude Opus modelleri kullanıyorsunuz ve size sunduğu kodlama backend tarafında inanılmaz güçlü oluyor.

Maalesef ki Yapay zekalar artık aşırı güçlü ve bir noktada çöp deme hakkı var gibi hissediyorum. Uygun fiyatlara Aİ olmadan yapılmış bir yazılımda kim bilir kaç tane güvenlik açığı çıkacak.
Siz hiç Ai ile yapılmış bir yazılımda ciddi anlamda güvenlik açığı gördünüz mü? Backend tarafının Spagetti koda sahip olduğunu gördünüz mü?
Kodları yazarken bile her alana # etiket açıp bilgi ekliyor.

Sizin haklı olduğunuz konu tamamen başka bir scripti örnek gösterip hiç hayal gücü olmadan Spec yazdırmadan kodlama yaptırılması. Prompt enginering ile yapılan scriptlerde her zaman ciddi sorunlar oluyor.

Ai tarafına 15 dakika script yazdırabilen varsa ben tebrik ediyorum. Yapay zeka modelleri benden zeki olmak zorunda ama hepsi benden g.... gibi hissediyorum.
Sadece Projenin Specini hazırlamak için sayısız Md dosyası nerdeyse 10K Satır Plan hazırlanıyor. Bu süreçte günlerce sürüyor.

Bunu yapmadan hazırladığınız her scriptte yarın hadi şunu ekleyelim bak burda hata var mevzusuna dönüyor.
Yapay zeka bir tek bana mı pahalı anlamadım ki 100 TL ye script yapıp çıkarıyorlar birde.

Bu yapay zeka kafalarımızı iyice karıştırdı...
Bunu gel konuyu açana açıkla.