srdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kafayı yedim artık ya... Tam bizim için iş sezonu olduğu dönemdi. Günde 2-3 müşteri alır birçok potansiyel müşteri mesajı alırdık. O yüzden her gün reklam çıkıyorduk sonra birden bire hiç başıma gelmeyen birşey oldu hesap askıya alındı topluluk kurallarından. Fakat içerik olarak topluluk kurallarına aykırı bir durumumuz hiç olmadı zaten. Sonra yeni hesap açtık kapandı, eski hesapların isimlerini değiştirp postları silip devam edelim dedik kapandı. Buradan eski hesap alıp yapalım dedik o da kapandı. Şimdi bu son kapanan hesap için topluluk kuralı dememiş de bot araçları kuıllanarak sahte hesap oluşturmak vs demiş... Bundan önceki yeni açtığımda da sistemi atlatmak başka hesabı kullanarak vs gibi bişi dedi ne alaka anlamadım onu da... Yani ne yapsam bilmiyorum. Facebook'ta meta reklam panelini kullanarak instagram hesabım olmadan instagram a reklam vererek mi işleri yürütmeye çalışsam. Yoksa tiktok açıp orada mı reklam versem. Gerçi bu iki şekli de daha önce hiç deneyimlemedim bilmiyorum nasıl sonuçları olur. Ama 1 aydır görünürlüğüm 0 durumda bir şekilde görünür olmak gerek eğer tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Çünkü artık bittim dediğim noktaya geldim, elimizdeki çalışmalarla 1 aydır devam ediyoruz ama hepsi finalize oldu yeni müşteri aciliyetli olarak almak gerekiyor haliyle. Adamlar 3 senelik platformumu batırdı resmen.
Hocam sistemi atlatmaktan kapandıysa eğer sizin cihazda sorun vardır sizin telefonunuzu yasaklı lşsteye koymuş onun kalkması gerekiyor bekleyerek kalkıyor ama o zamana kadar da başka bir cihazdan yapın. Benim de 5 6 hesabım kapandı kullandığım maillere baktım 3 4 sene önce açılan kullanılmayan hesaplar bile kapanmış hesap kalmadı artık elimde