Selamlar herkese,
R10'un en büyük amaca her zaman yardımlaşmak, sektörel istişare ve gerektiğinde birbirimizden stok çekerek ticareti büyütmektir. Ancak bugün platformdaki bazı arkadaşların ticaret ahlakından ve iletişim becerilerinden ne kadar uzak olduğunu gösteren trajikomik bir olay yaşadım.
Bir şahısa, elimizde stok kalmadığı dönemlerde kendisinden alım-satım yapabiliriz, hem de güncel durumlar hakkında bir meslektaş olarak istişare ederiz düşüncesiyle iyi niyetli bir mesaj attım.
Aldığım yanıtlar ise tam anlamıyla bir "paranoya" ve yersiz bir kibir abidesiydi. Kendisine formül sormadığımı, zaten bu işi yaptığımızı ve amacın tedarik/tanışma olduğunu belirtmeme rağmen gelen agresif tavrı aşağıda paylaşıyorum.
Sektörde herkes bir şeyler üretir, satar; rızkı veren bellidir. Kimse kimsenin üç kuruşluk metodunun peşinde değil. Biz "Belki iş yaparız, paslaşırız" diye esnaflık yapmaya çalışırken, karşılaştığımız bu vizyonsuz ve gergin tavrı R10 topluluğunun takdirine bırakıyorum.
İyi niyetle iş yapmaya çalışırken kimlerle muhatap olduğunuza dikkat etmeniz adına bu konuyu açmak istedim. Bazı arkadaşlar Gmail açabiliyor diye triplere giriyor ama deveden büyük fil var 😂
Herkese hayırlı forumlar, bol kazançlar.