CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda aldığım bir alan adı için bu tarz çalışma düşünüyordum, yapay zekayla veri toplamaya başlamıştım ki bu konuyu görünce şaşırdım.
Gayet güzel çalışma olmuş, elinize sağlık. Forumlardan küçük detaylar, ekran görüntüleri ve foruma git tarzı bir buton ekleyebilirsiniz.
Forumların birbiriyle yarıştığı yetmedi, bir de biz mi yarışacağız hocam? Projeyi çıkardığım gün de rakip çıkmaz yav. :P

Foruma git tarzı buton "Ziyaret et" olarak forumların kendi sayfalarında zaten var hocam. Anasayfada/kategoride/yazılımda herhangi bir forum kartına tıklarsanız forumun kendi sayfasına gidiyorsunuz, mesela; https://www.kitapcik.net/forum/r10 Bu sayfayı epey doldurdum aslında, dediğiniz gibi forumdan ekran görüntüsü olabilir belki ilerde, ama şuan forumlardan verileri otomatik çekmeye yöneldim biraz. 435 forum var, bir sıkıntı çıkmazsa 340'ı hazır ve düzenli olarak tek tuşla veri çekebilecek bot, bu sayede otomatik haftalık istatistikler güncellenecek, liste biraz daha eğlenceli hâle gelecek gibi. (:

Serhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otomotiv bana ait daha kurmadım o yüzden olmaması normal -.-

Hee şimdi oldu fena olmuş proje..
Zevkle ekleriz hocam, vB kullanırsanız yardımcı da olurum ihtiyacınız olursa. Siteyi iyice inceleyin her yerden bir sürpriz çıkıyor dünya kadar özelliğini yaptık.