PROFESYONEL MINECRAFT PLUGIN GELİŞTİRME HİZMETİ
Spigot, Paper, Purpur, BungeeCord ve Velocity Uyumlu Özel Çözümler
Merhaba,
Yaklaşık 6 yıldır aktif olarak Minecraft sunucusu yöneticiliği yapıyorum. Bu süreç boyunca farklı oyun modları, oyuncu yönetimi, özel sistemler, plugin entegrasyonları, performans optimizasyonu ve sunucu altyapıları üzerine birçok çalışma gerçekleştirdim.
Minecraft sunucularına özel olarak profesyonel plugin geliştirme hizmeti sunuyorum. İhtiyacınıza göre sıfırdan özel plugin yazabilir, mevcut sistemlerinize ek özellikler geliştirebilir veya kullandığınız pluginlerle uyumlu özel çözümler hazırlayabilirim.
Spigot, Paper, Purpur, BungeeCord ve Velocity altyapılarında geliştirme yapabiliyorum. Sunucunuz ister tekli bir oyun modu olsun, ister çok sunuculu bir network yapısı olsun; ihtiyacınıza uygun şekilde özel sistemler hazırlayabilirim.
Survival, Skyblock, BoxPvP, Practice, Faction, SMP, Lifesteal, Prison, Towny, Anarchy, Lobby, Proxy ve Network sistemleri dahil olmak üzere Minecraft sunucularının birçok alanında özel çözümler geliştirebilirim.
HİZMET VEREBİLDİĞİM ALANLAR
Özel komut sistemleri, GUI ve menü tabanlı yapılar, rank sistemleri, seviye sistemleri, görev sistemleri, ödül sistemleri, kasa ve anahtar sistemleri, ekonomi sistemleri, market sistemleri, tüccar sistemleri,
PvP ve combat sistemleri, claim ve koruma sistemleri, oyuncu veri sistemleri, sunucular arası veri aktarımı ve mevcut pluginlerle özel entegrasyonlar geliştirebilirim.
Bunun dışında sunucunuza özel farklı bir mekanik, oyuncu sistemi, yönetim paneli mantığı, günlük görev yapısı, özel ödül sistemi, event sistemi veya tamamen size özel bir plugin fikri varsa talebinize göre planlama yapılabilir.
KULLANDIĞIM TEKNOLOJİLER
Java, Bukkit API, Spigot API, Paper API, Purpur, BungeeCord API, Velocity API, Maven, YAML config yapıları, MySQL, SQLite, PlaceholderAPI, Vault, LuckPerms ve Discord webhook entegrasyonlarıyla çalışabiliyorum.
Geliştirilecek sistemin ihtiyacına göre veritabanı desteği, yetki sistemi, ekonomi entegrasyonu, placeholder desteği, config yapısı ve farklı pluginlerle entegrasyonlar projeye özel şekilde hazırlanabilir.
GELİŞTİRME ANLAYIŞIM
Geliştirdiğim sistemlerde yalnızca çalışan bir plugin teslim etmeyi değil, aynı zamanda düzenli, performanslı, yönetilebilir ve uzun vadede kullanılabilir bir yapı oluşturmayı hedefliyorum.
Kod yapısının temiz olmasına, gereksiz işlem yükü oluşturmamasına, config üzerinden düzenlenebilir olmasına, yetki sistemleriyle uyumlu çalışmasına ve sunucu sürümüne uygun geliştirilmesine dikkat ediyorum.
Hazırlanan sistemlerin hem yönetici tarafında kolay yönetilebilir hem de oyuncu tarafında pratik ve anlaşılır olmasına önem veriyorum. Özellikle GUI tabanlı sistemlerde sade, profesyonel ve kullanışlı bir yapı tercih ediyorum.
NELER YAPILABİLİR?
Sunucunuza özel ekonomi sistemi, shard sistemi, token sistemi, kredi sistemi, kasa sistemi, günlük tüccar sistemi, market sistemi, rank sistemi, görev sistemi, ödül sistemi, event sistemi,
PvP sistemi, combat sistemi, lobby sistemi, proxy sistemi, network sistemi veya tamamen size özel farklı bir mekanik geliştirilebilir.
Mevcut kullandığınız pluginlere ek özellikler yazılabilir, sistemler arası bağlantılar kurulabilir, veritabanı destekli özel yapılar hazırlanabilir ve sunucunuzun ihtiyacına uygun özel entegrasyonlar geliştirilebilir.
İLETİŞİME GEÇMEDEN ÖNCE
Daha sağlıklı bir planlama yapılabilmesi için sunucu sürümünüzü, kullandığınız altyapıyı, istediğiniz sistemin çalışma mantığını, gerekli komutları, yetkileri, menü veya GUI isteklerinizi,
config üzerinden düzenlenmesini istediğiniz alanları ve varsa örnek aldığınız pluginleri belirtmeniz yeterlidir.
Bu bilgiler doğrultusunda talebiniz incelenir, sistemin nasıl geliştirilebileceği planlanır ve ihtiyacınıza uygun bir çözüm hazırlanır.
Minecraft sunucunuz için profesyonel, düzenli, performanslı ve tamamen ihtiyacınıza özel plugin geliştirme hizmeti almak isterseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.