Mobil uygulama projem için profesyonel şekilde Google Play Console ve Apple Developer Console hesap açılışı hizmeti almak istiyorum.
Süreçlerin eksiksiz ve doğru şekilde ilerlemesi benim için oldukça önemlidir. Özellikle Google ve Apple tarafındaki doğrulama, geliştirici hesabı oluşturma, ödeme profili ayarları ve güvenlik yapılandırmalarının profesyonel standartlara uygun şekilde yapılmasını talep ediyorum.
Talep Ettiğim Hizmetler ;
Google Play Console - Google Play Developer hesabının açılması
- Geliştirici profili oluşturulması
- Kimlik doğrulama süreçlerinde destek
- Ödeme profili kurulumu
- Güvenlik ayarlarının yapılandırılması
- İlk uygulama yayınlamaya hazır hale getirilmesi
Apple Developer Console - Apple Developer hesabı kurulumu
- Bireysel veya şirket hesabı oluşturulması
- App Store Connect ayarlarının yapılması
- D-U-N-S numarası konusunda yönlendirme (kurumsal hesap için)
- Sertifika ve temel geliştirici ayarlarının hazırlanması
- Hesabın uygulama yayınlamaya hazır hale getirilmesi
Beklentilerim; - Sürecin profesyonel şekilde yönetilmesi
- Hızlı ve güvenilir destek sağlanması
- Hesapların sorunsuz şekilde aktif edilmesi
- Gerekli tüm adımlar hakkında bilgilendirme yapılması
- Güvenlik ve doğrulama süreçlerinde destek verilmesi
Alanında deneyimli kişiler veya ekiplerle çalışmak istiyorum. Daha önce benzer işlemler gerçekleştirmiş, sürece hakim ve profesyonel destek sağlayabilecek kişiler benimle iletişime geçebilir.
Detaylı bilgi, süreç planlaması ve fiyat teklifi paylaşmanızı rica ederim.
NOT : Değerli arkadaşlar lütfen pm üzerinden tekliflerinizi referanslarınızı ve fiyat teklifinizi iletin , bunun dışında iletişim bilgilerini iletmenize ve ulaşın bilgi verelim gibi zaman kaybettirecek durumlara hiç gerek yok sizlerin boşu boşuna vaktini almak istemiyorum benim öyle bir vaktim'de yok . Değerlendirme sonrası hizmeti kimden alacaksan onunla iletişime girerek süreci başlatırız ilginiz için şimdiden teşekkür ederim .