Herkese selam. 2-3 gün önce bir konu açmıştım.
https://www.r10.net/sorum-var/478610...a-airdrop.html
Sitemizi geliştirme aşamasında yemek AI fikri sıcak geldi ve bir yapay zeka aracı geliştirdik bence muhteşem yapay zeka asistanı Antigravity ile.
Sayfamız :
yemekyarismasi.com/yemek-ai
Kullanıcı yemek türü tagı ile (isteğe bağlı) (hedef odaklama için) yasa sadece malzeme eklerse seçilen ekli ise türe ve malzemelere göre 10 tarif başlığı veriyor. Varsa malzeme ile tarif sitemizde onu da yan seçenek gösteriyor. Kullanıcı bunları istemezse tarif seçeneklerini yenile butonu ile farklı alternatif tarifler için sorgu yeniliyor. Kayıtlı kullanıcı başına 3 sorgu limiti koydum günlük.
Kota varken mantık sorunsuz çalışıyor.
Durum şu anda; Gemini ücretsiz API kullandım ve kota doğal olarak çok hızlı bitiyor. Şu an dışarıdayım ve kontrol ettiğimde kota çoktan dolmuş abuk bir hata mesajı veriyor. Kota ile iligili hata mesajını uygun bir ifade ile kullanıcıya göstermeyi ayarlamakta sorun değil onuda eve geçince zaten hallederim.
Sorum şunlar;
1- mümkün ise ücretsiz apiler ile (hangileri?)) bu kota sorununu nasıl çözümleriz? En kaliteli sorgu sonuçlarını hangilerinde alabiliriz?
2- Token tüketimi için giriş ve çıkış modfiyeai ile en düşük harcama için ne önerirsiniz?
3- Mevcut asistanı daha fazla hangi ek özellikler ile geliştirmemizi önerirsiniz?
Teşekkür ederim 🙏 😊