Arkadaşlar Merhaba, Güvenlik sektörü hakkında bilgisi ve deneyimi olan varsa eğer bilgi ve öneri paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bu sektöre girilir mi merak ediyorum. Bugün Analog ve IP kamera kurulumları nasıl yapılır dendiğinde vakti olan herkes yapabilir aslında. Tabi ben sadece kamera olarak dar açıdan düşünmüyorum (Alarm Sistemleri, patch panel, interkom, access vb.)
Kazanç durumu nedir bilmiyorum fakat şaft arasında kablo çekmek ile bahçede kablo çekmek arasında fark vardır diye düşünüyorum.
Bizim ilçemizde 1 kişi bu işi yapıyor fakat danışmak istediğimde pekte hoş karşılanmadım. Kendisi farklı bir dükkan işletiyor zaten ara sıra bu işleri yapıyor. Belediye bütün işleri bu adama veriyor fakat kendisi deneyim paylaşmayı sevmiyor standart rakip esnaf hareketi...
Zayıf Akımda çalıştım krone veya cat5. Lise ve Üniversitede de Elektrik ve Elektronik okudum. İş yeri açma belgemde var muhtemelen bu sınıf kurtarabilir ama dükkan açmak mantıklımı onu da bilemiyorum. Öneri yapan herkese teşekkür ederim şimdiden.