Yüklediğim içerikleri izleyen, destek veren, beğenen herkese gerçekten teşekkür ederim. Bu yolda ilerlerken herkesin aynı şekilde düşünmesini zaten beklemiyorum. Elbette beğenmeyenler, eleştirenler ya da farklı düşünenler olacaktır. Ama bir noktadan sonra şunu fark ettim sürekli bunlara takılmak insanı sadece geriye çekiyor.
Eskiden daha fazla tepki veriyor, daha çok kafaya takıyordum. Ama ne zaman ki bunu bıraktım, işte o zaman işler değişmeye başladı. Şu an 40 bin takipçiye ulaşmış durumdayım ve bu benim için sadece bir sayı değil, aynı zamanda doğru yolda olduğumun bir göstergesi.
Bu süreçte tanıdığım, karşılaştığım insanlar arasında öyle biri var ki gerçekten saygıyı sonuna kadar hak eden bir isim. Yaptığı projeler, ortaya koyduğu işler ve duruşu, bu yolda ilerleyen herkes için örnek niteliğinde. Böyle insanlarla aynı platformda bulunmak bile insanın motivasyonunu artırıyor.
Artık şunu çok net görüyorum Gereksiz eleştirilerle, boş yorumlarla vakit kaybetmek yerine hedefe odaklanmak gerekiyor. Çünkü insan neye odaklanırsa orada büyüyor. Ben de artık enerjimi doğru yere harcamayı seçiyorum.
Sanırım gerçekten doğru yolda ilerliyorum. Ve bu yolda en büyük değişim, dış sesleri susturup kendi yoluna odaklanmakla başlıyor.
Destek veren herkese tekrar teşekkür ederim. Daha yolun başındayız.
Herkese hayırlı bayramlar.