Anket boş gitmesiin diye yeni partiye verdim ama bu seçimde büyük ihtimalle oy vereceğim parti zafer olacak.
AKP ve RTE diyen tayfayı anlayabiliyorum. 50 yıl bunlara dokunma sesini çıkartmazlar, Sağlık, Güvenlik ve Eğitim ile ilgili ücretsiz hizmet alması gerektiğini söylesen de sana da söverler
Yani şöyle son 1 seneyi düşünüyorum da hayatımın en boktan senesini yaşıyor olabilirim. İş olmadığı için keyifsizim, izlediğim futbol tat vermiyor. Yediğim yemeklerin hepsi tatsız ve tutsuz. Dün bayramdı mesela anne ve baba Hacc'da olduğu için 1 aydır evde tek yaşıyorum. bayramlaşmak için aradığım insanlardan bile bana geçen bir duygu olmadı. Ruhsuz bir şekilde ölümün gelmesini bekliyoruz.
O kadar haklısınızki son 2 senedir siyaset ve kötü haberlerden bıkıp boşver diyip ilgilendiğim her hobi ve yapmaya çalıştığım her iş siyasete çıkıyor. Bir elektronik kart alayım diyorum yurtdışı alışveriş yasağı , şirket kurulumu araştırıyorum bakıyorum ödeme alacak platform kalmamış, beğendiğim bir cihaza bakıyorum gümrükten geçmiyor , bir program beğeniyorum paypal dışı ödeme kabul etmiyor,bir televizyona bakayım diyosun abuk subuk diziler ve taraflı haber kanallarından başka birşey yok , ilk defa yurtdışına çıktım bi telefon alayım dedim kayıt parası telefonla aynı tutar bakıyorum sebebine vestel ve bu hükümet ile alakalı , booking üzerinden otel bakayım diyorum bakıyorum türkiyede yasak sebebi ne malum partili bakanın tur şirketi olduğunu görüyorum. ben bu sorunların hepsine çözüm bulup rahat ediyorum ama artık bıktım mutsuz ve öfkeliyim ve eninde sonunda bu düzenin değişeceğine inanıyorum. Özetle siyasetten bıktım dur şunu yapayım dediğim ne varsa gelip onuda b*k ediyorlar