Merhabalar bu eğitimde özel bir niş ve sistem öğreniyorsunuz. Lütfen alttaki konu detaylarını ve ana konudaki yorumları inceleyin.
Kampanya sadece 3 kişi ile sınırlıdır.
2026 %40 İNDİRİM
Eğitime gelen son güncelleme ile yabancı dillerde kanal ve içerik bölümüde eklenmiştir.
Kampanya Süresi : 7 Gün
Kampanyasız Fiyat : 3.000 TL
Kalan Limit : 1/3 ( kalan 1 kişi )

+200 Yorum ve istatistik - Ana Konu Linki : ANA KONUYU İNCELEMEK VE TÜM YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

NOT : Bu eğitim bir içerik öğretme eğitimidir. Kazanç garantisi gibi şeyler sunmamaktadır.
İleride Youtube tarafında değişebilecek politikalar karşısında bir garanti yoktur.
Aylık milyonlar kazanacaksınız, 1 ayda zengin olacaksınız gibi vaatler yoktur.
Özel hazırlanmış ve etkileşimi yüksek bir içeriğe ait niş eğitimdir.

kaanozcaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

7. GÜN GÜNCELLEMESİ

Kanal süper bir ivme yakaladı. Her gün içerik üretmeye devam ediyorum. Emre Hocamın dediklerini eksiksiz yaparsanız sonuç almama şansınız yok.

mertolcay0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30. gün güncellemesi
Artık kanal günlük 100-150k arası görüntüleme alıyor. Yeni attığım videolar min 20k izleniyor. R10'da alıp da memnun kaldığım tek eğitim. Emre hocam da hala ara sıra soruyor kanalı takipte ki bu gerçekten büyük bir artı.
SergenERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Anlık güncel durum bu hocam. En son 11 Ağustos günü yaptığım paylaşım yorumlarda var. Gidip bakılıp incelene bilir. Emre hocama ilgisi için çok teşekkür ediyorum. Eğitim bitmesine rağmen iletişimimiz devam etmekte ben rahatsız etmemek adına yazmasam bile kendisi yazıyor soruyor uyarıyor tavsiyelerde bulunuyor. ������������
abelmega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

eğitim alındı. kendisi çok güzel anlatım yapark en ince ayrıntısına kadar öğretti ve ilgilendi.teşekkür ediyorum kendsine gönlünüz rahat olsun b eğitimi mutlaka alın

GokayErenAydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre Hocamızdan aldığımız eğitim, beklentilerimin çok üzerindeydi. Yaklaşık 6 saat süren bu yoğun eğitim boyunca, kendisi benimle birebir ilgilenerek, edit ve içerik oluşturma süreçleri hakkında sıfır bilgim olmasına rağmen, her detayı titizlikle aktardı. Eğitim süresince ve sonrasında gösterdiği sınırsız erişilebilirlik ve sorularıma verdiği anlık geri dönüşler, öğrenme sürecimi oldukça kolaylaştırdı. Eğer R10 platformunda gerçekten değerli ve uygulanabilir bilgi edinmek istiyorsanız, Emre Hocamızın eğitimini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sunduğu eğitimin kalitesi göz önüne alındığında, ödenen ücretin oldukça makul, hatta az olduğunu belirtmek isterim.

AndroidApps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar,

Bugün 5. videomuzu birlikte hazırladık ve Emre'nin resmi desteği sona erdi. Kendisi her aşamada sağolsun çok yardımcı oldu, hatta bir eğitimciden beklediğim gibi benim haberim olmadan kanalıma, videolara ve yorumlara bakıp kendisi bana geldi şunları düzeltelim, şöyle yapmayalım diye.

Yarın ve sonraki videoların senaryosunu ve editini artık tamamen kendim yapacağım, muhtemelen oturtmam için 3-5 video daha yapmam lazım. Alıntısını yaptığım 2. gündeki istatistiklerim ortadaydı, bugün daha aslında 4,5. gündeyiz, henüz 5. gün yarın dolacak ama analiz sayfasını paylaşayım aynı şekilde.

Yalnız tabi şöyle bir ayrıntı vermek isterim, Youtube Shorts işinde ilk 1-2 ay tamamen platforma ve kanala yatırım gözüyle bakılması gerekir. Youtube sizi 50-60 video yükledikten sonra ödüllendirmeye başlar ve kanal oturmaya başlar.

Bunu da bilerek yapar ki istikrarlı üretici ve platforma değer katan üreticileri iki günlük heves uğrana video yükleyen kullanıcılardan ayırmaktır.

Bu yüzden; yukarıdaki sonuç evet bir sonuçtur ama kanalın büyümesi ve izlenmelerin ivme kazanması için çok yetersiz bir süre. Değerlendirme yaparken lütfen buna göre değerlendirme yapın.

Ben yine arada konuda 5-10 günde bir istatistik paylaşırım ki herkesin fikri olsun, beklentisi o yönde oluşsun.

Emre'ye buradan da teşekkür ederim tekrardan, iletişimi açık ve sürekliliği olan kişileri çok seviyorum.
BARKIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre hocamla 4. Günü devirdik, her aşamada yardımcı oldu. Video oluştururken haber vermemi istedi önden kendisi inceledi yanlışım varsa düzeltmemi sağladı gerçekten yaklaşımı ve eğitimini çok iyi buldum. Tabi ki her şey gibi buda istikrar istiyor her gün videonu yüklersen hiç bir sorun kalmaz. Benim 4 gün istatisliğim aşağıdaki gibidir. Dün ve bugün video atamadım ona rağmen ben çok memnunum. ��

Bedirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım ilk alım sağlayan kişiyim, Öncelikle kişinin eğitime verdiği değer ve ayırdığı süre için kendisine çok teşekkür ediyorum. 3 - 4 Saate yakın birebir görüşme sağladık tek tek ince ayarlarını gösterdi ekstra şeyler gösterdi ve birlikte bir süreç başlattık kendisi bu durumda baya ilgili eğitimine belli ki değer veriyor sistemide gayet başarılı bir sistem Kendisine ilgilisi ve alakası için teşekkür ediyorum.
serkancubukcu61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emre kardeşimle bugün verimli bir eğitim gerçekleştirdik. normalde planımız ilk videomuzu yarın atmaktı ama mouse azizliğine uğradık alakasız bir saatte atttık çok kısa bir süre içinde eriştiğimiz veriler bunlar. alırız bir maşallahınızı
Kartes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam saolsun samimi ve disiplini ile herşeyi dört dörtlük anlayıncaya kadar benimle ilgilendi. gece gündüz saat farketmeksizin ne zaman mesaj atsam hemen dönüş sağladı.
4. videomu attım. her gün artarak izlenmeler devam ediyor. vaad edilenler fazlasıyla karşılandı. hocama teşekkür ediyorum.
4. videoyu yükledikten sonra da güncel istatistikleri paylaşmak istedim. Hocam her gün her soruma detaylı şekilde saat fark etmeksizin yardımcı oldu. Bu eğitimin en güzel yanı -benim açımdan- her şeyin mantığının anlatılıyor olması. Al şunu kopyala yapıştır eğitimlerden değil. Hocamın öğrettikleriyle çok farklı nichelerde de başarılı olabilirsiniz şüpheniz olmasın. Bu eğitim bu fiyata bedava gibi bir şey.

Rolef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine öncelikle teşekkür ediyorum , yılmadan bıkmadan 5 saat eksiksiz süper bir eğitim yaptık , en ince detaylara kadar anlatıp ilgilendi. Daha önce de forumdan çok eğitim aldım fakat f/p oranı olarak en memnun kaldığım eğitimlerden biri oldu. Verilen eğitim içeriği sonucu açtığım kanalda 3.videoyu attım ve çok iyi sonuçlar alıyorum. Shorts serüveni adı altında bir konu açacağım ek olarak ordan da detayları takip edebilirsiniz
Kabuslord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle herkese selamlar. bu eğitimi almadan önce çok düşündüm. Daha önce forumdan bir çok farklı arkadaştan eğitim aldım. İlk defa bir teşekkür mesajı yayınlıyorum. Sağolsun Emre hocam, verdiği her sözü tuttu ve tutmaya da devam ediyor. Sözleştiğimiz eğitim günü ve saatinden tutun verdiği vaadlere kadar hiçbir sözünden sapmadı ve harfi harfine yerine getirdi. eğitim yaklaşık 4 saat sürdü. yorgun olmama ve ara ara kopmama rağmen sağolsun çok sabırlı ve iyi niyetli davrandı. beni edit konusunda farklı bir seviyeye taşıdığını düşünüyorum. ara ara eğitimin dışında sorular sormama rağmen beni yanıtsız bırakmadı.. henüz ilk videoyu yükleyeli 72 saat olmadı bile. kısaca ilk video atılalı 50 saat oldu kanalda toplam 345 abone ve totalde 18k izlenme mevcut. Çok güzel bir ivme yakaldık ve daha da iyiye gideceğini düşünüyorum.Tekrardan teşekkürler Emre hocam .
Feyza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre bey ile 16 temmuzda eğitime başladık. Bire bir görüşme sağlayarak yaklaşık 5 saatlik bir eğitim aldım. Bana bütün detaylarını gösterdi. İçerik hazırlama, konu, video editi vs. gibi hepsini tek tek gösterdi ve 5 gün boyunca bütün videolar hakkında öncelikli bir göz atıp nerde yanlış var, ney daha fazla etkileşim verir buna göre düzenlemeler yaparak sistemi kafamda oturtmaya çalıştı. 6 günlük verilerimi eke bırakıyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim.
Bugün kanalımın 15. günü. Kanal ufak bi oturma süreci geçirdikten sonra tekrar fazla fazla izlenmeye başladı. Genel olarak süreçten çok memnunum. Emre hocamla hala iletişim halindeyiz kendisi hala ara sıra kanala bakıp yorumluyor . Hali hazırda denediğim farklı nicheler de olmasına rağmen hiçbiri bu niche kadar hızlı ilerlemiyor ve geliştirilebilir değil. Tekrar belirteyim Emre hocamla tanışmak ve beraber bu süreci yönetmek bu ücrete bedava gibiydi R10'da katıldığım en iyi eğitim.
15. gün görseli
Zec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün 4. gün istatistikler aşağıdadır, çok yoğun olduğum için gece geç saatlerde yazabiliyorum saat problemi olmaksızın desteğini esirgemeyen Emre hocama teşekkür ederim.
Daha önceki mesajımda da belirttiğim üzere süreç gayet basit pratik kazandıkça çok daha hızlı ileriliyorsunuz, benim ilk Youtube tecrübem olmasına rağmen zorlanmadım diyebilirim.
Tavsiyedir, her şey bir yana kurgu+youtube hakkında bir know-how a sahip olacaksınız.