yucOx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yazdığınız mesajların hepsi AI generated, düzgün bir iletişim için kendinizi ifade etmeniz daha doğru olacaktır. Açıkçası yazdığınız mesajlar eleştiri olmaktan ziyade art niyetli bir tutum sergiliyor. Hizmet ettiğimiz süre boyunca olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açıktık; kendimizi geliştirmemizin yegane sebebi de buydu, fakat sizinkisi çığırtkanlık başka hiçbir şey değil
Mesajlarımı düzenlemek veya daha anlaşılır yazmak için yapay zekadan destek almam, yaşadığım sorunların gerçek olmadığı anlamına gelmez. Sonuçta burada konuşulan konu hizmet kalitesi ve kullanıcı deneyimi.
Ben kimseye hakaret etmedim, sadece aylar boyunca yaşadığım API kesintilerini, stabilite problemlerini ve destek konusunda memnun kalmadığımı anlattım. Bunları dile getirmek “çığırtkanlık” değil, müşteri geri bildirimidir.
Ayrıca olumlu yorum yapanlar nasıl deneyimini paylaşabiliyorsa, memnun kalmayan kullanıcıların da yaşadığı problemleri yazabilmesi gerekir diye düşünüyorum. Benim amacım kimseyi karalamak değil, sadece ödediğim hizmet karşılığında yaşadığım deneyimi açık şekilde belirtmek.