EmreKiraSari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burada kimseyi kötülemek için yazmıyorum, sadece yaşadığım deneyimi anlatıyorum. API kesintileri ve stabilite sorunları neredeyse 3-4 aydır tam anlamıyla çözülmedi. Açık konuşmak gerekirse verdiğimiz ücretin büyük kısmı boşa gitmiş gibi hissediyoruz.
Ticaret konusunun “otomatik kapandı” denmesi de bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Çünkü ortada uzun süredir devam eden ciddi kullanım problemleri var. İnsanlar doğal olarak hizmetin stabil çalışmasını bekliyor.
Ayrıca model kalitesi konusunda da ciddi fark hissediliyor. Claude resmi site ile burada kullanılan yapı arasında cevap kalitesi, kod üretimi ve tutarlılık açısından belirgin fark olduğunu düşünüyorum. Bu tamamen benim kişisel deneyimimdir.
Kimse mağdur olduğunu söyledi diye korkutulmamalı veya ban ile baskı hissetmemeli. Eleştiri yapan insanları susturmak yerine sorunlara çözüm odaklı yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Lütfen yapay zeka yazdirdiginiz mesajı tekrar okuyunuz. Beni mutlu hesap ile suçluyorsunuz. Ve hala yuxor.dev Kullanıyorsunuz. Sonra ben sizi korkutuyor oluyorum.