Gumusdere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar bizi suçluyor sun r10 hiç kimse hakkımı yiyemez benim ben herkes için elimden geleni yaptım bir çok kişiye hediyeler ettim. Ve r10 test vermeden kesinlikle satış yapmadım test etmeden alanlarda kendi tercihleridir. Ve burda kimseyide zorlanıyorum cluad resmi sitesinden herkes satın alabilir kimseyi engellemiyoruz ve su aşikar dir ki 20 $ bir kredi ile projenin daha başlangıcında bittiği fazla söze gerek yok bu arada size şikayet açmış bulunmaktayım. Beni Multi hesap ile suçlandığın için.
Ben burada kimseyi kötülemek için yazmıyorum, sadece yaşadığım deneyimi anlatıyorum. API kesintileri ve stabilite sorunları neredeyse 3-4 aydır tam anlamıyla çözülmedi. Açık konuşmak gerekirse verdiğimiz ücretin büyük kısmı boşa gitmiş gibi hissediyoruz.
Ticaret konusunun “otomatik kapandı” denmesi de bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Çünkü ortada uzun süredir devam eden ciddi kullanım problemleri var. İnsanlar doğal olarak hizmetin stabil çalışmasını bekliyor.
Ayrıca model kalitesi konusunda da ciddi fark hissediliyor. Claude resmi site ile burada kullanılan yapı arasında cevap kalitesi, kod üretimi ve tutarlılık açısından belirgin fark olduğunu düşünüyorum. Bu tamamen benim kişisel deneyimimdir.
Kimse mağdur olduğunu söyledi diye korkutulmamalı veya ban ile baskı hissetmemeli. Eleştiri yapan insanları susturmak yerine sorunlara çözüm odaklı yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.