stronk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sessiz kalmıyor aslında kimse çünkü bunlar yüzleri kızaracak insanlar değil muhatap olmaya değmez diye düşünüyor bence insanlar en azından ben öyle düşünüyorum, çünkü aynı sorunları herkes yaşıyor mağduriyetinin karşılığını da alamıyor. Apiden sebep projem mahvoldu ne biçim iş yapıyorsunuz dedim Discord üzerinden tehdit edildim mağduriyetimin karşılanmasını istedim ne 1 gün ne farklı bir şekilde mağduriyetimi giderdiler abonelik iptali istedim etmediler, profesyonellikten uzak ahlaksız bir takım insanların kurduğu api adı altında para tuzağı başka bir şey değil
Evet ne yazkki maaleesef,
Haklı olduğun noktalar var hocam. Özellikle API tarafındaki kesintiler ve stabilite sorunları uzun süreli kullanımda gerçekten insanı yoruyor. Ben de zaten yaşadığım problemleri açık şekilde yazmak istedim çünkü sonuçta insanlar para ödüyor ve doğal olarak karşılığında stabil bir hizmet bekliyor.
Eleştiri kaldırabilen bir sistem olması lazım. Sorun yaşayan kullanıcıya tehdit veya sert tavır yerine çözüm odaklı yaklaşılması daha profesyonel olurdu. Benim amacım kimseyi kötülemek değil, sadece yaşanan deneyimi dürüst şekilde paylaşmak.
Şu an kendi açımdan en stabil deneyimi direkt Claude.ai tarafında aldım diyebilirim. Yine limit konusu can sıkıyor ama en azından model davranışı ve cevap kalitesi daha tutarlı hissettiriyor.