Dünyanın en vurdum duymaz ekibi olabilir. Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.
Katılması teşekkürler.
------------------------------------------
Bu arada Opus 4.5 ve 4.7 modellerinin tamamen orijinal Claude modeli olmadığını düşünüyorum. Maalesef farklı bir model kullanılıyor gibi hissettiriyor. Ben kendim Claude.ai üzerinden 20 dolarlık paket satın aldım ve oradaki performans gerçekten efsane seviyesinde, tamamen orijinal deneyim sunuyor.
Dediğim gibi, Yuxor tarafında farklı bir model bağlanıyor gibi görünüyor benim anladığım kadarıyla. Açıkçası 6 aylık ücret ödemiş olmama üzülüyorum. API kaynaklı sorunlar nedeniyle problemleri bir türlü çözemiyorlar ve bazen çözemedikleri konular için bahane üretildiğini düşünüyorum ne yazık ki.
Ayrıca satın aldığım 6 aylık sürenin büyük kısmının bu problemlerle boşa gitmiş olması gerçekten üzücü. Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 25 gün kadar sürem kaldı ama artık kullanmaktan sıkıldım. Sürekli yaşanan API kesintileri nedeniyle platformdan resmen nefret eder hale geldim.
Bu yüzden Claude kullanmaya karar verdim. Orijinal Claude deneyimi gerçekten çok daha stabil ve kaliteli hissettiriyor. Ancak ne yazık ki Claude.ai tarafında da kullanım sınırları biraz can sıkıyor. 20 dolarlık paket olmasına rağmen yaklaşık 5 saatlik yoğun kullanım sonrası limitlere takılabiliyoruz, bu da biraz pahalı ve yetersiz hissettiriyor maalesef.
Birçok müşteri de ses çıkarmak istemiyor, sessizce kullanmaya devam ediyor ama sonuçta verilen paraya yazık oluyor. Ben sadece yaşanan sorunların açık şekilde dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Neyse, yine de iyi bayramlar dilerim.