AUKSUEWJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllardır ben de oyunlar sağolsun fazla oynadığımdan hocam monitörde parlaklık ve vibrance ayarlarını düşük kullanmaya alıştım çok etkiliyor alışabilirseniz parlaklık ve vibrance düşük şekilde kullanın
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortamda beyaz ışık kullanmayın sarı ışığa alışın, internetten almayın gözlükçüden gözlük camlarına mavi ışık filtresi eklettirin. sigorta var ise sadece istediğiniz çerçevenin ve ışık filtresinin parasını ödüyorsunuz.

ek olarak monitörünüzde varsa mavi ışık filtresini açın. ne yazık ki monitör tipinin bile önemi var.

maddi imkan olduğunda bu ekran üstüne takılan filtreden de almak istiyorum mesela o da etkili diyorlar. ek olarak üstten ışık veren cihazlar çıktı onlar da etkili diyorlar.

aslında burada mesele göz kuruluğu olması. yoğun baş ağrıları yaşıyorum ve kullandığımda etkisini görüyorum devamlı kullanımlarda koruyucu içermeyen türü olan refresh marka flakon damla öneririm.
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Windows un gece ışığı özelliğini kullanın.Yakın mesafeden bakmayın.Sık sık ara verin arada bir kalkın dolanın...
dimemo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bir göz doktoruna gidin hocam, astigmat olabilir. Işık kaynağı beyaz olmasın ve direkt karşınızda değil de arkanızdan ya da yerden soft sarı ışıklar kullanın.
Fadex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mavi mor ışık filtreli gözlükler tek çözüm
CashMoney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göz dinlendirmek için numarasız gözlükler var, bir kaç araştırmayla kolayca erişebilirsiniz. Ekran başında saatlerce kalmayı destekliyor.
SwarTLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flu.x
DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geceden sabaha doğru bilgisayar başında oluyorum. Işık açılı olsa bir süre sonra baş ağrısı yapıyor kapalı olsada busefer monitör göz ağrıtıyor Nasıl bir çözüm bulunabilir buna ? düşük ışık tarzı şeyler önerir misiniz
f.lux uygulamasını indir