Dünyanın en vurdum duymaz ekibi olabilir. Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.

EmreKiraSari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yuxor hizmetini 5-6 aylık olarak satın almıştım ve yaşadığım sorunları belirtmek isterim.
İlk 1 ay herhangi bir problem yaşamamıştım, ancak sonrasında gelen güncellemelerden sonra API kesintileri aşırı derecede artmaya başladı. Şu anda neredeyse her gün kesinti yaşanıyor ve bu durum hizmeti kullanmayı oldukça zorlaştırıyor.
Destek ekibine ilettiğim sorunlara dönüşler çok geç yapılıyor ve çoğu problem de çözümsüz kalıyor. Özellikle son 1-2 aydır hizmeti neredeyse hiç düzgün kullanamadım. Sürekli bağlantı ve erişim sorunları yaşandığı için iş akışım ciddi şekilde etkileniyor.
Eğer kullanıcılarla uzun vadeli ve sağlıklı bir iş birliği yapılmak isteniyorsa, öncelikle API tarafındaki sorunların ve teknik hataların daha hızlı şekilde giderilmesi gerekiyor. Çünkü yaşanan kesintiler kullanıcıları ciddi anlamda mağdur ediyor.
Amacım kötülemek değil; ancak müşterilerin mağdur edilmemesi ve aynı sorunların diğer kullanıcılarda da yaşanmaması adına bu problemlerin dikkate alınmasını istiyorum. Kullanıcı memnuniyetine daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.