Hocam, yardım konusunda Sedat Peker'in çeyreğinin çeyreğini bile yapamamışımdır, o konuda haklısınız.
Kıyas yaparken şunu da unutmayın; Benim adamlarım yok, haraç alacak tipim yok, tetikçilik yapacak karakterim yok, mafya işine girecek ahlakım yok. Bırak insan öldürtmeyi, sokaktaki gördüğüm aç kediye bile yemek vermediğim zaman üzülen birisiyim.
O yüzden kendi kazancımla belirli yerlere yardım edebiliyorum, yetim çocuklara ve çok yaşlı olan bir amcamıza gücüm yettiğince yardım ediyorum ama dürüst olmak gerekirse çok fazla yardım edemiyorum çünkü bana para kalmıyor. Elimden geldiğince maddi, manevi iyilik yapıyorum ama onlarla yarışamam çünkü sektörlerimiz farklı
Onlar kadar dua almamışımdır ama onlar kadar da beddua almamışımdır.
Niyetle karın doymaz, para ile doyar. O yüzden tok karnınızla, ihtiyaç sahibi insanlara yapılan yardımı eleştirmeyin. Nitekim tok açın halinden anlamaz. "Sosyal devlet" martavalı okuyanlar halkın cebinden aldıkça, birileri o açığı kapatmak için kendince bir şeyler yapıyor, doğru yada yanlış kime ne? Şu hayatta kim yüzde yüz doğru yapıyor? Her peygamberin de hataları var, zira beşer şaşar.