phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Doğru bir karar vermişsin. Deneyimlerini halka açık şekilde yazıya dökersen foruma katkın daha fazla olur. Bunu yapmaya başladıktan sonra ilgileneceğin ai, veri bilimi, istatistik, veri tabanı, programlama konularında da konu açar ve beni de etiketlersen bilgi ve deneyimlerimi paylaşırım.
Hocam ben zaten forumda elimden geldiğince hesap açarken veya keşfet açarken kullandığım yöntemleri — doğru veya hatalı yanlarıyla — paylaşmaya özen gösteriyorum. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara da özel mesaj üzerinden bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim küçük yaşımdan beri bana öğretilen şey; bilginin paylaştıkça çoğaldığı oldu 🙂 Her şey para değil sonuçta. Zaten önceki yıllarda da kullandığım yöntemleri forumdaki arkadaşlarla karşılıklı etkileşim halinde olacak şekilde sürekli konu açıp paylaşmaya çalışıyordum.

Open-source kültürünü hem tüketmeyi hem de katkı sağlamayı seviyorum 😄

Size de ayrıca çok teşekkür ederim hocam. Şu sıralar biraz mülakat çalışmalarına yoğunlaştım. Büyük projelerime başladığım zaman mutlaka deneyimlerinizden faydalanmak ve sizi etiketlemek isterim 🙂