ben olsam türkiyedeki rusları hedefleyen yerlere ulaşmaya çalışırdım örneğin aktivite yapan ( kemerde dalış, tekne ile yüzme turları, kapadokya balon turları vs. vs.) yerlere reklam marketing hizmeti verirdim. veya bu tarz yerlerin affiliate muhabbetleri de var. kendine AI ile bir acenta sitesi kur aklına gelen bütün aktiviteleri ekle aklına gelmeyenler için yine araştırmanı yapar sonradan sonradan eklersin. müşteriler sana ulaştığında anlaştığın acentanın numarasını verirsin genelde acentaların rusça bilen personeli oluyor zaten sen sadece yönlendirme yaparsın. dikkat etmen gereken hususlar: Acenta nın güvenilirliği. asla tek bir acentaya bağlı kalma en az 5 acentan olsun tabi ilk zamanlar 1-2 olabilir ama kimseye sonsuz güvenme. satışı kapatacak olan onlar olacaktır ve satamadım diyip aslında satadabilirler. eğer ruscan varsa bizzat takibi sen yapabilirsin. telefonda görüşürsün acentaya yönlendirirsin sonrasında da nasıl geçti diye mesaj atar ararsın takibini yaparsın. yaz dönemine girdik herşey mümkün. restorantlarla bile anlaşabilirsin.