s.mustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumdaki domain algısı çok ilginç, sabahra biri kırılmazlar diye domain almış bu marka olacak diyor, bu herhangi bir domain, özelliği yok, cümle gibi olmuş heceden, nasıl bu domainde özel bir şey görebiliyorsun. Web site içeriğine de baktım, kolaylaştırmak kelimesi panelede uymamış, kolaypanel, pratik panel gibi daha uygun domainler değerlendir, zaten keyword değilse domainin branded domain üstünden yürümen daha hayırlı, marka yarat, bence farklı domainler bak
Aslında burada biraz bakış açısı farkı var. Ben keyword domain yerine marka büyüyebilecek bir yapı kurmaya çalışıyorum.

“Kolaypanel” veya “Pratikpanel” tarzı isimler ilk etapta daha açıklayıcı olabilir ama uzun vadede alanı daraltıyor. “Kolaylaştır” ise tek bir panele değil, farklı sistemlere ve sektörlere açılabilecek bir yapı sunuyor.

Bugün hukuk takip sistemiyle başlaması, hazır bir ihtiyaca çözüm üretmesinden kaynaklı. Yarın farklı modüller eklendiğinde isim hâlâ anlamını koruyor olacak.

Zaten bugün büyük markaların çoğu klasik keyword domain mantığıyla büyümüyor. Önemli olan biraz da markanın kullanıcıda bıraktığı his ve ürünle örtüşmesi 👍