🔥 BAYRAMA ÖZEL DEV ÇEKİLİŞ BAŞLADI 🔥
R10 ailesine küçük bir bayram hediyesi bırakmak istedim
Toplamda 17.500 TL+ değerinde hizmet dağıtıyorum.
🎁 ÇEKİLİŞ HEDİYELERİ:
5 KİŞİYE →2.000 TL değerindeki footer başlangıç paketi (toplam 10.000 TL )
5 KİŞİYE → 1500 TL değerinde Tanıtım Yazısı başlangıç paketi
10 KİŞİYE → Pasif gelir için Site Satış Paketlerinde %40 İNDİRİM

Katılıp kazanamayan herkese → Pasif gelir için Site satış paketlerinde %25 indirim
→ Tüm footer paketleri %25 indirim
→ Tüm tanıtım yazısı paketleri %25 indirim
Başlangıç Tarihi : 26.05.2026
Bitiş Tarihi: 02.06.2026 23.59
Katılım Şartları : Konu altından katılıyorum demeniz yeterlidir. 1 defa yorum yapmanız gerekmektedir. 1 adetten fazla yorum yapan arkadaşlar diğer arkadaşların haklarını suistimal etmeye çalıştıgından dolayı çekilişe dahil edilmeyecektir.
Kazanan: konu altından açıklanacaktır.
R10 ödül aracı aracılığı ile kazananlar belirlenecektir.
Not: Kazanan kişiler hediyelerini illegal sayılan sektörler için kullanamaz.
📢 Türkiye ve Yurtdışı Basınında Yerinizi Alın ⚡ Google News Kayıtlı +650 Adet Global & Ulusal & Yerel Farklı IP Havuzu Haber Sitelerinden Tanıtım Yazısı Alın! 🎯(KONU İÇİN TIKLA)

Herkese iyi bayramlar dilerim
Şimdiden herkese bol şanslar.
Bayram herkese bereketiyle gelsin.

başlangıç paketi 1aylık footer link kazananları : @SDR1035;@OnurC;@Atcalioglu;@webkartalift;@dogukane44; çekiliş linki : https://analiz.r10.net/cekilis-araci/79jNJPsn1780349298
başlangıç paketi tanıtım yazısı kazananları: @yarcanhack;@Jonezz;@SinanSS;@yalovahosting;@Armerian; çekiliş linki : https://analiz.r10.net/cekilis-araci/y9Z0NK8H1780349601
Pasif gelir için Site Satış Paketlerinde %40 İNDİRİM kazananları : @krclk35;@LORD01;@GoogleAdwords;@AZELYA;@eforum19;@Eticaretim;@Protex;@kazancrehberim;@PearL;@Omerkale; çekiliş linki : https://analiz.r10.net/cekilis-araci/vSSU68G31780349840

NOT :Kazanan arkadaşların pm atması gerekmektedir. lütfen anında işlem beklemeyin sırasıyla işlemleri gerçekleştireceğim

@Mekansiz1212;@enesadem;@Northengen;@Lifeguard;@tegretol;@Gizem;@Arif;@srtsalcn;@mertdlc;@Seyyarkarinca;@Madjal;@Python7;@SelimD;@fatih530;@erz25;@rebelstore;@Eymeneren;@baykesgin;@atabis;@sinanyilmaz47;@YsrMedya;
@Yalcinkayamedya;@anbarci;@yilmazsocial;@MasterOne;@lukeyzzi;@McArea;@TriaN;@ZENROM;@bozkurtmedya;@CobanTech;@hemdem;@Erdem0161;@AdewATES;@Karsbeyi;@LemonT;@Kamp264;@S4cuRiTy;@Daniel1336;@raynnerino;
@mehmet27;@Providers;@bymemoli;@ilhanSEVEN;@kzlsnn;@Blacklion;@muskmedya;@kpsshaberlerim;@CanEmre; hepinize çok teşekkür ediyorum
sizlerde dilerseniz çekilişe katıldığınız için ;
→ Pasif gelir için Site satış paketlerinde %25 indirim
→ Tüm footer paketleri %25 indirim
→ Tüm tanıtım yazısı paketleri %25 indirim
3 konumdaki indirimlerden faydalanabilirsiniz.

dip not : konuya 2 kere yorum yazan arkadaşlar kurallarda belirttiğim gibi çekilişe dahil edilmemiştir. dilerlerse %25 tanıtım yazısı ve %25 footer link indirimlerinden faydalanabilirler.
dip not2: herhangi bir şekilde hatalı oldugumu düşünüyorsanız lütfen pm atınız.