4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam rakibin fiyatına bakarak daha uygun yazdım kesin tutar gözüyle olacak işler değil maalesef (umarım olur)

ben otomasyon ile 60 dk video oluşturuyorum, 360 adet görsel kullanıyor ek olarak 15 adet Thumbnail koyuyorum her siparişe.

Fiyat 899₺ fakat sor bakalım talep var mı ? Yok.

O yüzden yazdığın fiyatı çok yüksek buldum.

Görsel üretmenin birden fazla yolu mevcut maliyeti düşürmek için örn Google cloud 300$ free kredili hesap ile üretebilirsin.

Hız açısından biraz yavaş olur ama flow labs üzerinde otomasyon yazabilirsin.

yani kısaca rakip şu kadar yazmış ben daha uygun yazdım talep olur bakış açısı ile girersen maalesef sonu pek beklediğin gibi olmaz.

ben görsellere şu an için ücret ödemiyorum ancak yarın bu sistem patlarsa müşteri mağduriyeti oluşmaması açısından güncel api fiyatlarını baz alarak fiyatlandırma yaptım.

ona rağmen dediğim gibi TR pazarı için yazdığın fiyat bana kalırsa çok yüksek. Umarım başarılı olursun.
Haklısınız ancak gidip seedram veya daha düşük parametrelere sahip modelleri de kullanabilirdik bunları kullansaydık fiyatı 1100 değil 300 400 yapardık ama kullanıcı çıkan sonucu beğenmeyeceği için satın almazdı. Modeller sadece bu alan için eğitildi günlerimizi verdik google cloud ile biryere kadar devam edebiliriz nano banana bile kullanmıyoruz. Skorlatmadan başlık üreticiye hatta prompt yardımcısına kadar opus 4.7 kullanıyoruz. Çünkü çıkan çıktının profosyonel olmasını istiyoruz. Fiyatların rakibe göre belirlenmesinde evet biraz katkı payı var ama daha çok çıkan çıktının kullanabilirlik açısından ne kadar iyi ona bakarak da fiyatlar belirleniyor bunun içerisinde kar zarar hesaplamalarıda var 100 görsel sadece 1150 Tl 25 Dolar insanlar artık verdikleri paraya pek bakmıyorlar günümüzde bile claude code a 200 dolar ödeyen insanlar var kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler kullanıcı profesyonel olmasını istiyorsa fiyata hiç bakmadan satın alacaktır.
Desteğiniz için teşekkür ederim