baristuran0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim, Fiyat makul görünüyor çünkü a dan z ye tüm özellikler ayrı ayrı modellere bağlı ve her çağrı bize maliyet olarak geri dönüyor en çok görsel üretimi maliyetli onuda en iyi modeli kullandığımızdan bizden çıkan ücret yüksek oluyor olabildiğince uygun tutuldu. Amacımız sadece türkiyeye hizmet etmek değil rakiplerimiz 2 kat fiyatla satıyor.
Evet ücretsiz deneme hakkı sistemde mevcut reklamlar için çeşitli platformları araştırıyoruz.
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim
Hocam rakibin fiyatına bakarak daha uygun yazdım kesin tutar gözüyle olacak işler değil maalesef (umarım olur)

ben otomasyon ile 60 dk video oluşturuyorum, 360 adet görsel kullanıyor ek olarak 15 adet Thumbnail koyuyorum her siparişe.

Fiyat 899₺ fakat sor bakalım talep var mı ? Yok.

O yüzden yazdığın fiyatı çok yüksek buldum.

Görsel üretmenin birden fazla yolu mevcut maliyeti düşürmek için örn Google cloud 300$ free kredili hesap ile üretebilirsin.

Hız açısından biraz yavaş olur ama flow labs üzerinde otomasyon yazabilirsin.

yani kısaca rakip şu kadar yazmış ben daha uygun yazdım talep olur bakış açısı ile girersen maalesef sonu pek beklediğin gibi olmaz.

ben görsellere şu an için ücret ödemiyorum ancak yarın bu sistem patlarsa müşteri mağduriyeti oluşmaması açısından güncel api fiyatlarını baz alarak fiyatlandırma yaptım.

ona rağmen dediğim gibi TR pazarı için yazdığın fiyat bana kalırsa çok yüksek. Umarım başarılı olursun.