İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ibrahimh.com.tr inceleyebilirsiniz.
Bu site paylaştıklarım basic projeler, şuanda geliştirmekte olduğum projler daha profesyonel nitelikte.
Aslında kendileri de yapay zeka kullanım alanından gidiyorlar ondan buna yer vermek istedim.
Çok güzel. Şimdi ve sonrasında yazacaklarımın çakralarımızı açacağını düşünüyorum. Benim şöyle bir sorunum var. Yazılım bilmediğini biliyorum. Seni bu konuda zorlamayacağım. Bu yüzden tüm araçlarımız ai'ler ve halka açık ai detektörler (originality.ai , zerogpt...) olacak.

Sorunum şu: Sadece ai kullanarak anlamlı, okunabilirliği yüksek makaleler üretmek istiyorum. Ancak temel amacım Google sıralaması, indexi ve hiti. Google'ın yapay zeka modelleriyle oluşturulan makaleleri tanıyıp, belirli ölçüde bu makalelere sahip siteleri sıralama/index açısından cezalandırdığı bilgisine sahibim. Problem çözme ilkeme göre eğer makalelerimi ai detektörler ve yapay zeka araçları (örn. claude, chatgpt) tarafından tanınmaz kılabilirsem amacıma ulaşacağım. Makalelerim en az 300 kelime uzunluğunda ve anlaşılabilir, kolay okunabilir nitelikte olmalıdır. Kısacası bir humanizer algoritması istiyorum. Bu problemi sadece halka açık ai'leri kullanarak nasıl aşarım? Açıklayınız. (Cevabı biliyorum)

Bu sorundaki akıl yürütme süreci, özellikle LLM'leri kapsadığı için tüm metinsel çıktılar açısından aydınlatıcı bir münazaraya dönüşür. Böylece konu harika yerlere gidebilir.