3 cihazda
@AzomaXTR; Emrah hocama satılmıştır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun inşallah.
iPhone 8
64 GB
Pil Servis
True tone Aktif
Touch ID Pasif
Ekran Orijinal Gözüküyor Alt vidaları Oynanmamış Kadar temiz
Cihaz Gerçekten çok temiz kasası kameraları pirilpiril.
Cihaz Eski Usul Pasaport Kayıtlı Kapanma gibi bir sıkıntısı asla yok. TR cihaz artık.
Kutusu orijinal kendi kutusu.
En küçük kizima video izlemesi için vermiştim ona tablet aldım artık buna ihtiyaç yok. Evde uzun zamandır Boşta duran cihazdır. Nakite çevirmek için satılıktır. Şarj aleti yoktur.
Aklınıza Takılan hertürlü soruyu iletişime geçerek sorabilirsiniz.Ayrica whatshaptan görüntülü görüşme ile cihazı inceleyebilirsiniz.
Fiyat: 4000 TL
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
128 GB Hafıza
8 GB RAM ( Paylaşimsiz )
8 Çekirdek İşlemci
Kameraları Sorunsuz
Parmak okuma aktif
Hızlı şarj aktif
Kasa kapak temiz ( Görselleri İnceleyiniz )
Yd cihaz imeil atilmiş sorunsuz kapanma yapmaz
Eşimin kullandiği cihazdır 3 yıldır bizdedir. Kendisine yeni cihaz aldığım için ve bu ürün boşa çıktığı için nakite çevirmek maksadıyla satıştadır. Şarj aleti yoktur.
Sim yeri iğneyle bastirdigimizda herzaman açmamaktadir. Nadir olarak açmaktadır. İğneyi sim yerine yandan sokup cektiginizde basitce açılmaktadır. Bu durum herhangi bir sorun yada kullanım kisiti teşkil etmemektedir.
Hertürlu aklınıza takılanları sorabilirsiniz. İsterseniz whatshap uzerinden görüntülü görüşme ile cihazı inceleyebilirsiniz.
Fiyat : 3000 TL
Xiaomi Redmi Note 8
64 GB Hafıza
4+1= 5GB RAM
8 Çekirdek İsleemci
Kameralar temiz
Kasa durumu benim hoşuma GİTMİYOR deformeler MEVCUT. ( Görselleri İnceleyiniz )
YD cihaz imeil atilmiş kapanma durumu olmaz.
Bu cihaz Oğlumun 2. Telefon olarak kullandiği daha sonra çekmeceye koyduğu boşta duran cihazdır. Kendisi artık kullanmadiğini söylediği için nakde çevirmek için satışa çıkarılmıştır.
Şarj aleti bulunmamaktadır.
Aklınıza takılan yada merak ettiğiniz herşeyi sorabilir dilerseniz whatshaptan görüntülü görüşme ile cihazı inceleyebilirsiniz.
Fiyat 2500 TL