İç tasarımda en beğendiğim yerlerden birisi video izleme alanı çünkü diğer x yerlerde bir bölümün devamını bulabilmek için scroll yapmak gerekiyordu masaüstü versiyonlarda ama seninkisinde hiç scroll yapmaya gerek duymadan şıp diye önümde sadece bölüm kutusunun orada rahatlıkla scroll yapıp bir yandanda videoyu izleyebiliyorum bu iyi bir şey kullanıcı deneyimi açısından
+ yorum alanı iyi düşünülmüş
Gözüm alışık olduğu için ilk gözüme çarpan hero kısmında bulunan Ücretsiz Başla ve giriş yap butonunun arasındaki keşfet alanını düşünmeden direkt kaldır
Mail doğrulama kısmının tasarımını da komple değiştir tasarımla uyum sağlamıyor
+ Kırmızı içinde işaretlediğim alanda okuma zorluğu yaşatabilir her background'da ya hiç okunmaz yada çok göz yorar font biraz açık tona çekilip arkasına koyu gölgelendirme attığın zaman her background'da daha okunabilir ve kullanıcı deneyimini iyileştirebilirsin
Bu bölümün olduğu taraf çok negatif ve beni şahsen boğuyor direkt çıkasım geldi onun yerine kartları kaldırıp sadece sağda görsel sol taraf aynı kalsa idi
kartlarda verdiğin veriyi normal text olarak sol tarafa versen en azından psikolojik algıyı görselle yönetip beni daha çok tutabilirdin kullanıcı deneyimi her zaman ön planda olmalı
Her zaman koyu koyuya olmaz bazen karanlıkta bir ışığı beklersin ama gözü de almasın istersin bir beyaz-gri tonlarında metalimsi gradient ama psikolojik olarak belli olmayan tam orta tonu dediğimiz background'u yaparsan font renklerini de #161616 - #373737 arası bulduğun en iyi orta rengi de bulursan o zaman işin sanata dönüşür buda +1 daha fazla direct demek bazen bir şeyler izlemek yetmez vakit geçirmek için uğranılan yerlerden