Merhaba Değerli R10 Ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve hem son kullanıcılara hem de bizim gibi dijital içerik üreticilerine hitap eden yapay zeka portalım aidunyasi.tr'yi yayına almış bulunuyorum. Yakın zamanda Product Hunt üzerinden de global bir lansman gerçekleştirdim, şimdi de R10'daki değerli hocalarımın yorumlarını ve eleştirilerini almak istedim.
  • 🎯 Yapay Zeka Sihirbazı: İhtiyacınıza en uygun yapay zeka aracını saniyeler içinde bulabileceğiniz filtrelenmiş bir araç bulucu.
  • 📌 Pinterest Tarzı Prompt Galerisi: Kuru metinler yerine, promptların sonuçlarını doğrudan görsel önizlemelerle görebileceğiniz, sürekli güncellenen geniş bir Türkçe prompt vitrini.
  • 📰 AI Haberleri: Ekosistemdeki son gelişmeleri takip edebileceğiniz sade bir akış.
İşin Mutfağı (Teknik Detaylar): Sitede hazır bir CMS (WordPress vb.) kullanmak yerine tamamen Vanilla JS, HTML ve CSS kullanarak sıfırdan, olabildiğince hafif bir yapı inşa ettim. Kullanıcıyı yormamak adına yakın zamanda gereksiz modülleri kaldırıp her şeyi tek bir birleşik "Super Page" yapısında topladım ve altyapıyı Cloudflare üzerinden optimize ettim.
🤝 R10 Üyelerine Özel Çağrı: Kendi AI Aracınızı Geliştirdiyseniz Bana Ulaşın! Bu platformu aynı zamanda yerli girişimlere destek olacak bir vitrin olarak da kurguluyorum. Eğer kendi geliştirdiğiniz bir yapay zeka aracı, projeniz veya GPT botunuz varsa, bu konu altına veya PM ile bana iletebilirsiniz. Projenizi inceleyip sitemizdeki araç bulucuya seve seve, ücretsiz olarak eklemek ve size destek olmak isterim.
Siz değerli R10 üyelerinden ricam; sitenin hızı, kullanıcı deneyimi (UX) ve yeni "Super Page" tek sayfa tasarımı hakkındaki değerli yorumlarınızı esirgememenizdir. Hangi kısımlar geliştirilebilir veya sisteme hangi yeni prompt kategorileri eklenebilir?
Her türlü olumlu/olumsuz eleştiriye açığım. Vakit ayırıp inceleyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim!
Site Adresi:https://aidunyasi.tr