Ortada hukuksuzluk var diye yazanlar görüyorum da bu ülkede ne zaman hukuka uygun hareket edildi ki? İktidardaki parti, başımızdaki başkan zaten kaç kere mahkeme kararını ya da anayasayı sallamadı. Her seçimde yasaları kendilerine gelecek dönem zemin hazırlarcasına düzenliyorlar ve herkes bön bön izliyor. Gün gelecek gidecekler elinde sonunda zaten bu bilinen bir şey ama sandıkta cevap verseniz de aynı hezeyana yeni gelenlerde kapılacak birkaç sene bile sürmeyecek. Bu döngü sürekli tekrarlanacak böylelikle.
Bizim direkt bu ülkedeki yozlaşmış siyasi kültürü söküp atmamız lazım, öyle yobaz bağnaz bir topluluk ki şu anki arena. Sadece dini konulardan bahsetmiyorum, sağcısı solcusu ideolojik olarakta hepsinin çürümüş zihniyetleri. Tüm ülkenin gündemi sürekli siyasi skandallar, ihmaller ve örtbaslar üzerine kurulu. Dertsiz tasasız hiçbir gün geçmiyor, bu adamların alayı da kendi cebini ve çıkarını düşünüyor. Biri de çıkıp istifa etmiyor, utanmazlık diz boyu.
Yani kısaca takım tutar gibi parti tutmayın. Her biri aynı şeyin laciverti. Yıpranan sadece siz olursunuz, burada iki metinle de kimse kimsenin fikrini değiştiremeyecek ama öylesine yazıyorum.