Ya arkadaş yazmayayım diyorum ama sen geliyorsun.
1 başkalarının fikirlerini alıp sanki kendi fikrinmiş gibi yazan paylaşan sonra da özür dileyen sen değil misin ?
10 gün öncesine kadar bilmiyordun da vahiy mi indi şimdi hepsini biliyorsun.
Yarın adamlar kodları degiştirseler yine vahiy yolu ile mi çözeceksin ?
Daha bu konunun içinde yeni proje varsa etiketler misin diyen bir başkası mıydı ?
Tecrübe sanal işlerde anlık degişmez, eğer sistem degişirse bulur sen de degiştirirsin.
Ben senin hakkında düşündüklerimi önce de söyledim (yazıyla) yüzüne, halen de aynı şeyi yapıyorum.
İlk günden beri güven vermiyordun hala da vermiyorsun.
Hadi çarşın pazar olsun.
Ya arkadaş yazmayayım diyorum ama sen geliyorsun.
1 başkalarının fikirlerini alıp sanki kendi fikrinmiş gibi yazan paylaşan sonra da özür dileyen sen değil misin?
Hangi fikir o başkalarının fikrini alıp kendi fikrimmiş dedim. Doğrudur ben özür diledim. Daha önce hatam olmamasına rağmen %100 haklı iken r10da bir konuda pinterest yol haritami paylaştım diye o fikirlerin hepsini ben bulmuştum. Hepsi bana aitti. Kendi bulduğum fikirleri r10da yazdığım için kızıp beni sildin. Senin hangi fikrini yazdim. O yapay zeka resim yazılımını ben parayla yazdırıp orda paylaşmıştım.
R10da pinterest hikayemi yol haritami paylaştım diye sen kızdın beni sildin. Hiç bir hakkın yoktu üstümde. Tüm fikirler bana aitti. Geçen özür diledim evet onurumu hiçe sayarak. Sizle belki arkadaş dost olabiliriz düşüncesi ile %100 haklı iken hiç bir hatam yokken özür diledim.
Bir anlat hele başkalarına ait hangi fikri kullandım. Tek tek yazar mısın. Pinterest otorite domain olayını ben x arkadaşa söyledim. X arkadaş bana pinterest api alma ile alakalı birkaç bilgi verdi doğrudur. Ben şuan o tür api kullanmiyorum ki. Bambaşka bir sistem buldum. Evet son 10 günde bambaşka bilgileri kendim arayarak buldum. Evet tabiri caiz ise son 10 günde vahiy aldım. Sözde 25 yıllık yazılımcısin. Bilmez misin tecrübenin anlık degişebileceğine. Evet X arkadaş ile aramızda olan bilgiler. Bu seni hiç alakadar etmiyor. Evet x arkadaş bana bazı bilgiler verdi. Bende ona bildiğim şeyleri anlattım. Benimde söylediğim bilgiler oldu. 2020 yılından beri kendisi ile konuşuyorum. Başkasına ait bilgileri kullanmışım öyle mi. Benim söylediğim bilgiler ne olacak. Ayrıca bu konu benimle x arkadaş arasında. Bu seni hiç ilgilendirmez. X arkadaş senin bilgilerini bana söyledi de bana borcun geçti gibi ne konuşuyorsun. Senin bana ne faydan geçti. Neye dayanarak hesap soruyorsun. Hangi hakkin bana geçti. Benim şuan kullandığım api sistemi bambaşka bir sistem.
@osawashere; Evet benim hatam. %100 haklı iken Onur hiçe sayılarak özür dilemek herkese yapılmazmış. Hata ettiğimi şimdi daha iyi anladım.
Iyiki sizle hukukum yok. Yoksa şimdi sövmenin ötesinde geçmiştin. Şuan bana hiç bir bilgin geçmemiş iken bu kadar hesap soruyorsan, Bana gerçekten bilgin geçmiş olsa kimbilir şuan neler söyleyecektin.