Öncelikle ben ASLA kendimi birilerinden üstün görmedim.
Karakterime ters bu tür düşünce yapısı.
İkinci olarak yüksek yazılım bilgim 25 yıl dirsek çürütmekten geliyor, yani geri dönülmez şeyden feragat edip bu bilgilere eriştim.
Bu benim tercihimdir.
Son zamanlar bulduğun sistemler konusunda "Acaba yine birilerinden öğrendi de kendisi bulmuş gibi mi anlatıyor" diye düşünmeden edemiyorum.
Malum biz böyle bir olay yaşadık, ve sonucu çok da hoş olmadı.
Benim yazdığım cümleleri sanki sen yazmışsın gibi buralara döktün...
2018 2001 yıllarında para kazanamayan yazılımcı ? E onlar yazılımcı değilmiş ki zaten
Madem kimseciklere ihtiyacın yok, neden gelip pinterest api sistemini istiyorsun ?
Madem kimseciklere ihtiyacın yok, şu anda satın alamam ama fikir alış verişinde bulunurduk cümlesini kurup kendince zekice hamleler yapıyorsun ?
Büyüklerimin çok güzel bir cümlesini bırakayım buraya belki örnek olur sana ve senin gibi düşünenlere.
Elin atına binen, köyün ortasında iner !
Yani kendi bilgin yok ve başkalarının bilgileri ile at koşturuyorsan YAPMA.
Eyvallah !
O zaman kimselere ihtiyacım vardı doğrudur. Çünkü o zamanlar bazı konularda yeterince bilgi sahibi değildim. Son 10 günde sizin api sisteminize ihtiyacım olmayacak türden yeni bilgiler öğrendim.
Şuan son 10 günde edindiğim bilgiler ile api arayışım bitti. Daha önce sizden parayla api sisteminizi istediğim doğrudur. O zamanki bilgilerim onu gerektirdi.
Şuan hiç kimeye ihtiyacım olmayacak türden yeni bilgilere sahibim.
Tecrübe sanal işlerde anlık değişir.
Benim hakkımda dilediğin şeyi düşün. Allahın izniyle bu zamana kadar rızık için kimseye eğilmedik. Bundan sonra da eğilmeyiz.
Benim şuan hiç kimseye ihtiyacım yok. Şuanki bildiklerim yeterli benim için.
O zaman o şekilde düşündüm diye şuanda da aynı seviyede olduğumu mu sandın. Sanal işlerde tecrübe anlık değişir. Hadi ben dedim fikir alışverişi yapalım. Yada dedim senin api aistemini alacam. Sen bana bir fikir mi verdin. Ben paramla senden api sistemini alacaktım. Sonradan vazgeçtim. Sen bana api sistemini mi ücretsiz verdin de sanki benim sana borcum varmış gibi konuşuyorsun. Bana bu zamana kadar en ufak hangi tüyo bilgi verdin.
Ne bu hesap sormalar. Evet ben dedim fikir alışverişi yapalım sende birşey yazmadın. Benim sana ne borcum var ki benden hesap soruyorsun. Görende bana milyon dolar sistem verdin ben ondan faydalandim. Benim sana borcum geçti gibi konuşuyorsun. Sen bu zamana kadar bana ne tür yardım ettin de benden hesap sorup beni yadırgıyorsun. Allahin izniyle suanki bilgilerim ile senin gibilere hiç ihtiyacım kalmadı.
@osawashere; yorumuma yeni eklemeler yaptım. Okursun.