Kürek satmaya çalışan çok olacak aklında olsun.

Sorun yok sadece adam senden aldığı numarayla millete salça olacak sonra da siber diyecek ki kim bu? Falan numara nereden alınmış şuradan tamam site sahibi gel yavrum buraya diyecek. Siz diyeceksiniz ki Kardeş ben numarayı falancaya sattım o suçlu benimle ne alakası var diyeceksin. Siber diyecek ki ben onu arayıp bulmaya uğraşamam senin sistemde kayıtlı gel yavrum

Çünkü sibermiş devletmiş asla uğraşmaz ilk bulduğunu kapar. Ayrıca 15 kuruşa 5simden almak varken neden senden 1 2 tlye almak istesinler?

Daha ayakları yere basan fikirlere odaklanırsan daha iyi olur.
Adam chatgpt hesabını açıyor. Deneme sürümü başlatıyor. Başlattığını da 250 liradan sana satıyır. 1 2 tl belki proxy maliyeti var. 248 tl kâr.

Ben olsam llm api hizmeti sağlardım. Evdeki sağlam bilgisayara kur bir tane 14B ya da 70B modeli. Deepinfra yöntemiyle millete sat. Claude firmasının her modelinin system promptunu gir. Millet Claude ike konuşuyorum zannederken senin qwen deepseek 70B ya da işte ne kadar kaldırırsa modellerinle konuşsun sen de neredeyse sıfır maliyetle milletten parayı topla.

Bilgisayarının sağlam olması lazım ama. Bir de 7 24 aktif internet ve pc açık olmalı. Çoğu firma ve sağlayıcı böyle yapıyor.