Aktashalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tükenmişlik sendromu bu yüzden var hocam. Amaç ve hedef yoksa gerçekten zevk alacak bi kadınlar kalıyor geriye o da belli bir zaman sonra bitiyor tabi. Günümüzde sırf bu sebepten intihar eden çok var. Özellikle gelişmiş ve dini inancı düşük Avrupa ülkelerinde.
Hayatı seviyorum hocam kötü düşüncelerim bulunmuyor, tükenmişlik sendromu için aylardır planlama yapmaya çalışıyorum.

Bu sendrom eninde sonunda herkese bulacaşacak kimine imkansızlık yüzünden kimine boşlama nedeniyle. Kurtulmanın yolları da var, mesela son 1 olumsuz taraf var sigarayı bırakmaya çalışacağım, onun için bir diyet türü belirledim, alışıyorum yavaş yavaş. Sonra Spor ve diyet.

1k dan fazla kitap okudum sanırım tekrar başlamam.

Kısaca planlar

İyi bir teleskop alıp çocuklarla gökyüzü kampları (zaten burada 2 adım sonrası zifiri karanlık, hazır oğlum merak salmışken)

Finansal portföy oluşturup yönetmek (kişisel Eylül sonu, ödemeler dengesi ile birlikte)

Araç almak yerine onun parasını fona koyup aylık kar ile aylık tatil turları 2-3 günlük belkide eşime bir elektirikli araç şehir içi ulaşım için (kendime istemiyorum hevesim yok)

Planlar aslında basit ve uygulanabilir. Vade uzun olduğundan küçük adımlarla kesin sonuç