xgooglex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki yaptırabilirsin hocam fakat konu baya uzar. Kaza tespit tutanağının amacı konuyu uzatmamak, parayı ödemeyen karşı taraf bu sefer ifadesinde gitmemi söyledi kaza tespit tutanağı da tutmadık vs diyecektir. Ciddi bir hasar var ise de kamerada pek tespiti olamayacağı için de başka yerde kaza yapmış diyebilme hakkına sahip olacaktır.

Geçmiş olsun.
Whatsapp konuşması var hocam, hasarı o gün çekip kendisine gönderdim, hasarlar çok taze olduğu için belli ortada. Hasar ciddi değil aslında, biraz da o yüzden sözüne güvendim gönderdim.

CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yaptırabilirsiniz hocam.
Kendisine güveni kötüye kullanma suçundan da işlem yapılır.
Vakit kaybetmeden başvurmanızı tavsiye ederim.
Karakollar bu konuda yardımcı olur mu gerçekten?

BirKuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız. Avukat tutmadan da bu işi kendiniz süreci takip edebilirsiniz. Elinizdeki kanıtlar yüksek ise müşteki olarak görülürseniz dava açılmadan uzlaştırmacı görevlendirilecek tahminim ödeyecek ama uzlaşma olmazsa mahkeme açılır ödeyeceği paranın mahkeme masraflarına kadar ödeyecek. Hiç acımayın.
Mahkeme ile uğraşmak istemiyorum hocam ya, o işlemler beni çok yıpratıyor, sürecin uzunluğu zaten ayrı bir konu. Hasarım çok değil, dosya masrafına vereceğim tutara halledilir yani.